Problem Laguna 1.9 DCI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Mongo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Problem Laguna 1.9 DCI
No tak auto zacalo pri konstatnej rychlosti cukat a zacal ist s neho cierny dym.. akonahle sa pridal plyn nic nedymylo.zrazu zacala ist priserne teplota nahor hadam aj do cerveneho .. tak sa to rychlo odstavilo a cakali sme kym sa to ochladi..co by to mohlo byt?? mohlo by to robit aj cerpadlo?
Naposledy upravil(a) Mongo dne 20 čer 2008, 10:50, celkem upraveno 1 x.
Tobe to kourilo bile?Napada mne-netlakuje se ti voda?Jestli neni praskla hlava,u motoru PSa je to dost casty jev,nevim jak u renaultu.Teplota je mi divna,vazne byl ten motor tak ohraty,nebo to jen ukazoval budik?
Renault Master 2,5dCi 100k 09" "Lenochod"
Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář
Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář
to že je na piču je mi jasne , čo sa týka toho zaplatenia nepochopil som to že prečo ? ... renault je v servise som zvedavý čo stoho bude inak našiel som článok kde je recenzia na ročníky 01 tak tam je závad po márišku zde --->http://www.tipcars.com/applications/mag ... mailem=anonetopier píše:podla mna je to preto ze ten patov renault je na picua ty ser na to lebo ti to este da zaplatit ze sa mu do toho staras
a mám taký dojem že to robí asi vstrekovanie šak nehám sa prekvapiť čo mi na to povie známi v servise