Clio 2001 1.2 16V černý dým z výfuku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Clio 2001 1.2 16V černý dým z výfuku
Nemáte prosím někdo zkušenost co může způsobit závada na autě Renault Clio 2 1,2 16V. Auto jede bez problému a z ničeho nic se z výfuku vyhrne černý dým rožne se kontrolka a auto přestane táhnout. Předem díky
Lambdu jsem meřil osciloskopem a je tam na ní konstatní napění 800mV-bohatá směs. Nějak na to RJ nereaguje, protože z výfuku jde cítit nespálený benzín a i při přidíní plynu z výfuku jemně stříká "asi benzín"čiré i černá kapičky.původně jsem si myslel že i olej,ale za chvilku se to odpařilo a zůstal to suché.
Po napojení na KTS 500 jsou v ŘJ snad všechny možné závady,ale nejdou vymazat-hlásí to stále "nejdříve musíte vymazat pamět závad" asi ta jednotka s KTS nekomunikuje moc ideálně.
Každá rada dobrá, děkuji
Po napojení na KTS 500 jsou v ŘJ snad všechny možné závady,ale nejdou vymazat-hlásí to stále "nejdříve musíte vymazat pamět závad" asi ta jednotka s KTS nekomunikuje moc ideálně.
Každá rada dobrá, děkuji
to co ti z toho strika je voda, kondenzuje, to je normalni, a dokatzes merit livedata na te KTS??pettex píše:Lambdu jsem meřil osciloskopem a je tam na ní konstatní napění 800mV-bohatá směs. Nějak na to RJ nereaguje, protože z výfuku jde cítit nespálený benzín a i při přidíní plynu z výfuku jemně stříká "asi benzín"čiré i černá kapičky.původně jsem si myslel že i olej,ale za chvilku se to odpařilo a zůstal to suché.
Každá rada dobrá, děkuji
Zkus zvolit jinou jednotku v menu, francouzi v tom maji peknej bordel
Nissan Primera SW 1,9 DCi