Vag Com problém s ovladačem

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ROMIK
Aktivista
Odpovědi: 0

Vag Com problém s ovladačem

Příspěvek od ROMIK »

Já jsem nainstaloval prvně 4.09 cz + ovládač USB z té verze vše jede.Pak jsem nainstaloval 5.124eng.nainstaloval jsem ovladač novější s5.124 jede ale přestal jít Vag Com 4.09 (problém s ovladačem) vag hlási při testu selhal vyběr usb,stav rozhraní HEX nenalezeno a v tom ang.to při stejném nastavení funguje v poho.Přišel jsem na to ,že to dělá ovladač USB(jsou to rozdílné verze).Pokud dám ovladač s 4.09cz tak jede cz i anglická verze,ale myslím si že ta angliucká verze bude vyžadovat novější ovladač ke spravné funkci než ten s 4.09cz.Nevím co stím abych mohl provozovat obě verze protože jsem VagCom .Máte s tím někdo skušenosti :?
tacho
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Re: Vag Com problém s ovladačem

Příspěvek od tacho »

ROMIK píše:Já jsem nainstaloval prvně 4.09 cz + ovládač USB z té verze vše jede.Pak jsem nainstaloval 5.124eng.nainstaloval jsem ovladač novější s5.124 jede ale přestal jít Vag Com 4.09 (problém s ovladačem) vag hlási při testu selhal vyběr usb,stav rozhraní HEX nenalezeno a v tom ang.to při stejném nastavení funguje v poho.Přišel jsem na to ,že to dělá ovladač USB(jsou to rozdílné verze).Pokud dám ovladač s 4.09cz tak jede cz i anglická verze,ale myslím si že ta angliucká verze bude vyžadovat novější ovladač ke spravné funkci než ten s 4.09cz.Nevím co stím abych mohl provozovat obě verze protože jsem VagCom .Máte s tím někdo skušenosti :?
Hele já nechci prodit, ale na co potřebuješ obě verze?
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“