Zdravím panove potřeboval bych prosím poradit poněvadž me auto si začalo dělat co se mu zachce Turbo má zátah jednou krasně od spodu dojde to na nějakých cca 2200otaček tam to do nějakych 2400 otáček přestane táhnout a od těch 2400 už to zase tahne. Stoho do toho sednu a neda se stím nikam jet přidam někde do kopce a vypne se to a jede to na nouzoví režim. anebo to při jízde netahne od spodu ale až od nějakych těch 2000-2200 otáček. a takle se to pořad střída takže stím někam jet je celkem o nervi. když to bylo na vagu tak mi ten borec řekl že bud nejakej ten podtlakovej ventil nebo turbo. takže od něj vlastně nic nevím. Mužete mi prosím nekdo poradit co stím?? a jak přijít na to co je tam špatně. mockrat díky za jakoukoliv radu.
hejbe se ti plechovka (to co ti ovlada lopaty na turbu) N75 jak je víše napsáno tak N75 sni uzce respektive přímo souvisý chce to zkouknout a nalogovat.. jak to máš daleko do kopru
plechovku jsme měli venku munuly tyden. Ta chodí, a hadička píchlá není. za to táhlo na turbu jsem tahal, chodí krásně volně bez jakéhokoliv odporu. N75 jsem měl na zkoušku půjčeny a bylo to to samé. Akorát ten ventil byl z 81kw. Vadí to?
kamos ma G 4 74 kW PD a dela mu uplne to same ! jsou to pridrene lopatky v turbu. kamos mu to procistil a po mesici mu to zaclo delat znovu. tak znova dokola ! a za necely mesic zase. tak jezdil do prace felicii a golfa nechal mechanikovi na 2 mesice a auto slapalo krasne. ten kluk s tim golfem jezdil na petku asi 60km/hod a tak se neni cemu divit. chce to malinko tomu slapnout a navic ta 85kW 6 kvalt jede bez problemu 220km/hod. repas turba ho vysel cca 4000 Kc ve Škodovce.
borci ještě se chci zeptat. můžou ty lopatky být přidřený i když ta páčka co k ní vede táhlo podtlaku chodí no problem? Jinak dnes to bylo na VAGu a píše to "plnící tlak- regulační odchylka". V sobotu jdem na to! Tubbo ven a rozebrat. Tož jsem zvědav.. Dám vědět jak to dopadlo.
Tak borci je to v cajku, vyzkoušeno Olomouc - Karlovy vary a zpět a pohoda. Jede jako při koupi. Bylo to turbo. Kámoš poradil i na magnetce stáhnout tu destičku co po ni ty lopatky kloužou a lopatky zalapovat. Kestička stažena asi jen o 4 stovky a je jak nová. Takhle by se nemělo stát to co se taky časo píše, že to vydrží 2000 tis. km a je to znova. diky za rady