Spojková sada LUK alebo VALEO?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Spojková sada LUK alebo VALEO?
Zdravím,rád by som vedel,ktorá s následujúcich sád je lepšiou volbou.LUK 417001911 alebo VALEO Premium 826317 .Viem,že u VALEA je dodávaný jednohmotnostný zotrvačník ale neviem,aký je u LUK-u.cena za LUK 11000 Kč,za VALEO 8300 Kč.Ďakujem za každú radu.
GIV 1.9 PD 74kW
http://hamar.cz/cs/spojky/spojka-skoda- ... valeo.htmlautovtip píše:zdravim, kde maju tu valeo za 8300? to je pultova cena alebo po neakej zlave?
GIV 1.9 PD 74kW
tzn.,že keď mi odíde trebárs lamela,tak musím kúpiť znova celú sadu VALEO?U sady LUK alebo SACHS je možné kombinovať,prípadne meniť jednotlivé časti spojky samostatne?martinv12 píše:VALEO...když vidím tohle slovo tak běsním. COKOLIV jsem měl v autech od této značky ať to bylo cokoliv tak to byl ten nejhorší aušus. A další jejich specialita je,že většinou nelze koupit náhradní díly které jiní výrobci běžně dodávají a tím nutí ke koupi celého výrobku jako celku.
GIV 1.9 PD 74kW
ten jednohmotový setrvačník sa dá kúpiť samostatně?aké má výrobné označenie,mám tam povodnú sadu,síce neviem akú,motor AXR,prevodovka EUHTomas.cz píše:Já si tuhle sadu chtěl dát, ale měřil jsem lamelu a měla 6mm, standartní TDi má skoro 8mm.
Tak jsem jí vrátil, koupil samostatně jednomotový setrvačník, lamelu TDi, přítlačák VR6, ložisko a namontoval.
GIV 1.9 PD 74kW