TACHO funguje iba v motore
Moderátoři: šulda, Moderátoři
TACHO funguje iba v motore
zdravim
pouzil som VAG K commander 1.2 a KKL kable na upravenie km, ale zmena sa prejavila iba v motore - nie na displayi automobilu. po najazdeni dalsich 10 km sa v motore zmenil stav o tych 10km, avsak na pristrojovke ostal povodny udaj.
pouzil som VAG K commander 1.2 a KKL kable na upravenie km, ale zmena sa prejavila iba v motore - nie na displayi automobilu. po najazdeni dalsich 10 km sa v motore zmenil stav o tych 10km, avsak na pristrojovke ostal povodny udaj.
Audi A4, to je moje
-
- Přispěvovatel
Re: TACHO funguje iba v motore
a upravil si to aj v budikoch ? aky je typ vyrobcu budikov alebo cislo budikov ?milanv píše:zdravim
mam tuto verziu VAG K COMM
http://rapidshare.com/files/137496589/v ... 2.rar.html
do zajtra link ju vymazem, a za chvilu poslem aj udaje o aute a VDO
Audi A4, to je moje
SE NEDIV ZE TI TO NEJDE TOHLE JE JEN VERZE NA MOTOR FUKCE BUDIKU TADY SICE SVYTI ALE NEFUNGUJEmilanv píše:mam tuto verziu VAG K COMM

VAG-Tacho 2.2
Mam verziu VAG-Tacho 2.2 a tlacitko "Change milerange" mam vysedene a neda sa na neho kliknut. Neviete kde moze byt problem?toydolls píše:kúp si vagtacho2.2 na budiky aspom jednoduché,lacné a spolahlivé
Keď vieme prečo, potom vieme ako
Re: VAG-Tacho 2.2
Musis najprv vybrat v Select ECU typ budikov ku ktorym sa pripajas a potom stlacit tlacitko Connect selected ECUAT5 píše:Mam verziu VAG-Tacho 2.2 a tlacitko "Change milerange" mam vysedene a neda sa na neho kliknut. Neviete kde moze byt problem?toydolls píše:kúp si vagtacho2.2 na budiky aspom jednoduché,lacné a spolahlivé
nemas k tomu navod ? si stiahni. alebo ten co ti to predal mal ti dat aj navodAT5 píše:Mam verziu VAG-Tacho 2.2 a tlacitko "Change milerange" mam vysedene a neda sa na neho kliknut. Neviete kde moze byt problem?toydolls píše:kúp si vagtacho2.2 na budiky aspom jednoduché,lacné a spolahlivé

VagTacho je tak jednoduche ze navod ani netreba. Staci rozumiet napisom na tlacitkach a popisom v hornom menu.kevino píše:nemas k tomu navod ? si stiahni. alebo ten co ti to predal mal ti dat aj navodAT5 píše:Mam verziu VAG-Tacho 2.2 a tlacitko "Change milerange" mam vysedene a neda sa na neho kliknut. Neviete kde moze byt problem?toydolls píše:kúp si vagtacho2.2 na budiky aspom jednoduché,lacné a spolahlivé
ja im rozumiem, ale vidis ze nie kazdemu je to jasneMireck píše:VagTacho je tak jednoduche ze navod ani netreba. Staci rozumiet napisom na tlacitkach a popisom v hornom menu.kevino píše:nemas k tomu navod ? si stiahni. alebo ten co ti to predal mal ti dat aj navodAT5 píše: Mam verziu VAG-Tacho 2.2 a tlacitko "Change milerange" mam vysedene a neda sa na neho kliknut. Neviete kde moze byt problem?

chcel by som to rozchodit najma cez moj KKL, jedine auto na kt. teraz a v buducnosti potrebujem upravit km je uvedeny superb a neoplati sa mi kupovat vag tacho. preto este raz chcem poprosit, ci nema niekto fungel VAG K Commandera aj na VDO.toydolls píše:kúp si vagtacho2.2 na budiky aspom jednoduché,lacné a spolahlivé
Audi A4, to je moje
mam ale bez origo kabla ti nepojde takze nechapem co riesismilanv píše:chcel by som to rozchodit najma cez moj KKL, jedine auto na kt. teraz a v buducnosti potrebujem upravit km je uvedeny superb a neoplati sa mi kupovat vag tacho. preto este raz chcem poprosit, ci nema niekto fungel VAG K Commandera aj na VDO.toydolls píše:kúp si vagtacho2.2 na budiky aspom jednoduché,lacné a spolahlivé