VAG K+CAN Commander 1.4 Ful

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

spacewerk
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

VAG K+CAN Commander 1.4 Ful

Příspěvek od spacewerk »

Zdravím, nenašel jsem tady nikde odpoved na moji otazku proto zakladam výše jemnované téma...

Pořídil jsem si sadu VAG Commander 1.4 Full K+CAN z druhé ruky.

ale bohužel, nejde mi měnit kilometry na displeji, mám najeto 325000 s O1 r.v. 2000 TDI 66kw kterou nehodlám prodat a věřim že najede minimáálně jednotu tolik :-D, ale jen mě pro informovanost zajímala mimojiné funkce pro snížení počtu ujetých kilometrů tak jsem to chtěl zkusit na svém voze.

Připojil jsem se přes K linku do řídící jednotky IPřístrojovka/Immobilizer, následně jsem vybral typ příslušné přístrojovky: VDO66/86 Motometer.

Vag Commander načetl obsah ŘJ(16kové hodnoty)(blikala tečka v počítadle denních kilometrů)- navíc v samosttné kolonce ODOMETER s akutálním stavem km(ted nevím jsetli je to stav na displeji nebo v řídící jednotce-předpokládám ale displej, nicméně změnil jsem zkušebně první číslo z 3 na 4 :-D :-D :-D a následně uložil.

ale na displeji se nic nezměnilo.

Po připojení už v paměti výše uvedené ŘJ byla hodnotavyšší (425000), ale na disleji stále puvodní (325000).

Jaký je tedy postup pro změnění km na displeji?????

Resp existuje nějaký podorbnější návod jak postupovat při změne pin kodu immobilizeru, výše uvedené upravy km a ostatní...

Předem Vám díky za rekace
pepik
Přispěvovatel

Re: VAG K+CAN Commander 1.4 Ful

Příspěvek od pepik »

SKUZ ODPOJIT BATERKU ASI TAK NA 5 MINUT A MELO BY TO TAM BEJT
ČONR
Přispěvovatel

Příspěvek od ČONR »

Funguje ten sw s kabelem kkl com obd2?
spacewerk
Přispěvovatel

Příspěvek od spacewerk »

Takže pro získání změny km na displeji je potřeba odpojit baterku jo???? a proč je to zapotřebí ???(promin mi tu otázku) ale když odpojim baterku pak odpojim i napájení pro všechny spotřebiče tedy i řídící jednotky-je tam nějaká závislosot jo???...
spacewerk
Přispěvovatel

Příspěvek od spacewerk »

SW funguje pouze s orginál kabelem VAG Commander ne s KKL kabelem :-(
rusty
Přispěvovatel

Příspěvek od rusty »

spacewerk píše:Takže pro získání změny km na displeji je potřeba odpojit baterku jo???? a proč je to zapotřebí ???(promin mi tu otázku) ale když odpojim baterku pak odpojim i napájení pro všechny spotřebiče tedy i řídící jednotky-je tam nějaká závislosot jo???...
nic neodpojuj..to je kravina (LOL)
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

rusty píše:
spacewerk píše:Takže pro získání změny km na displeji je potřeba odpojit baterku jo???? a proč je to zapotřebí ???(promin mi tu otázku) ale když odpojim baterku pak odpojim i napájení pro všechny spotřebiče tedy i řídící jednotky-je tam nějaká závislosot jo???...
u niektorych typov budikov je nutne odpojit akumulator kamo (wallbash)
rusty
Přispěvovatel

Příspěvek od rusty »

kevino píše:
rusty píše:
u niektorych typov budikov je nutne odpojit akumulator kamo (wallbash)
nikdy jsem baterii neodpojoval a pár přístrojovek už jsem dělal...
asi mě to teprve čeká.. (crazy)
spacewerk
Přispěvovatel

Příspěvek od spacewerk »

no takže na octavii 1 do 5/2000 je teda si nejspíš :-D potřeba odpojit baterku na cca 5 minut ??? i když někdo říka že ne ok tak to tedyy zkusim...snad nic nezkazim....

nikde jsem tady odbdobnnou problematiku nečet kde je a kde neni třebaodpojovad přívod palubního napětí....

proč tomu tak vubec nekde je a nekde to jde i bez toho ???? to by mě tedy hooooodne zajimalo :-D rozumí tomu někdo????
pepik
Přispěvovatel

Příspěvek od pepik »

spacewerk píše:no takže na octavii 1 do 5/2000 je teda si nejspíš :-D potřeba odpojit baterku na cca 5 minut ??? i když někdo říka že ne ok tak to tedyy zkusim...snad nic nezkazim....

nikde jsem tady odbdobnnou problematiku nečet kde je a kde neni třebaodpojovad přívod palubního napětí....

proč tomu tak vubec nekde je a nekde to jde i bez toho ???? to by mě tedy hooooodne zajimalo :-D rozumí tomu někdo????
akorat bacha pri odpojeni baterie jestli mas v auteradio s kodem aby si mnel kod jinak budez muset odpojit jen budik a ver mi ze nekdy se musi odpojit a nekdy ne u vag commandra je to drobet jinci nez u vag tacha mam komandra full ofiko a par sem jich uz udelal km :D
spacewerk
Přispěvovatel

Příspěvek od spacewerk »

díky za odpoved PEPIKu, natěstí mám Sony radio takže neorigo, takže kod nepotřebuju, jenom přijdu o nějaký uložený informace v palubnim pc, ale to je detail.. :-D a budu muset znova nastavit automatiku oken ale to je ještě menší detail.. :-D

ale díky za odpoved....
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

spacewerk píše:no takže na octavii 1 do 5/2000 je teda si nejspíš :-D potřeba odpojit baterku na cca 5 minut ??? i když někdo říka že ne ok tak to tedyy zkusim...snad nic nezkazim....

nevravel som ze na octaviiI do roku 5/2000. neviem odkial si to zobral. u VDo to robit netreba. myslim ze mas VDO ;)
spacewerk
Přispěvovatel

Příspěvek od spacewerk »

nunic jdu to dnes zkusit zda odpojeni pomuže a pak dam vedet....
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

spacewerk píše:nunic jdu to dnes zkusit zda odpojeni pomuže a pak dam vedet....
napis cislo typ budikov
skroman
Přispěvovatel

Příspěvek od skroman »

Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“