Golf III TDI 66 kw...vibrace volantu při volnoběhu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

kubas
Sběrač informací
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Golf III TDI 66 kw...vibrace volantu při volnoběhu

Příspěvek od kubas »

Ahoj všichni, prosim vás o radu. koupil jsem si golfa III tdi se 66 kw a začal se mi při volnoběhu klepat volant. když lehce přidám plyn, tak vibrace přestanou. motor normálně pěkně táhne,nekouří, necuká, nic, jenom ty otravný vibrace. když jsem ho kupoval, tak jsem byl v servisu u člověka, kterýho znám a ten mi řek, že na podvozku nejsou žádný vůle, nic takovýho, žen auto je technicky ok.....pak se to začlo klepat, byl jsem tam zniova ařekl mi to samy..jenom neměl čas se s tim ňak babrat..tak bych rád, kdyby jste mi někdo, kdo máte stejnou zkušenost poradil. díky moc
VW Golf III TDI 66 kW Europe, GT podvozek, 2x airbag, 4x el. fenster, schibedach
Rybízek
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rybízek »

nejspíš nějakej silentblok opíra se ti motor připadně převodovka do nápravnice
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Vecernicek
Přispěvovatel

Příspěvek od Vecernicek »

spíš ten silentblok na převodovcš bude už starej a vytřepanej a chtělo by to novej. To nejsou ty stejný silentbloky co ti drží ramena na podvozku ;)
Dej nový a bude ti to zase "šumět" jako by sjelo z výrobní linky.
kubas
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubas »

diky moc za radu, hned jak skonci vikend, tak sjedu do servisu, aby mi to vymenili...
VW Golf III TDI 66 kW Europe, GT podvozek, 2x airbag, 4x el. fenster, schibedach
steptum
Nováček

Příspěvek od steptum »

...tak nezapomeň napsat ,jestli se to povedlo, protože já mám stejný problém ,který přetrvává i po výměně všech tří silentbloků (FEBI)... :(
GIII GT AHU
colorconceptGT
Přispěvovatel

Příspěvek od colorconceptGT »

mam to iste uz som si zvykol ale nervy to roby furt....to som zvedavy....tiez som potom trosku patral a nic akurat ked odaretujem vyskove nastavenie volantu tak to prestane....akunohle volant zaistim tak to trepe dalej...posledne som to riesil pridanim volnobehu teraz som na 945ot. ale uz to robi zase.....
VW GOLF III VARIANT 1.9TDI COLORCONCEPT r.98
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

jak moc to klepá? já jen jestli to nemám taky (LOL)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
steptum
Nováček

Příspěvek od steptum »

colorconceptGT píše:mam to iste uz som si zvykol ale nervy to roby furt....to som zvedavy....tiez som potom trosku patral a nic akurat ked odaretujem vyskove nastavenie volantu tak to prestane....akunohle volant zaistim tak to trepe dalej...posledne som to riesil pridanim volnobehu teraz som na 945ot. ale uz to robi zase.....

... s tím výškovým nastavením volantu máš naprostou pravdu!
Ale cesta zvyšování volnoběžných otáček asi nebude ta správná... ;)
GIII GT AHU
kubas
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubas »

Zdravim, kluci, jeste jsem ten servis nestihl..ale urcite napisu, az mi to zkouknou a popr. vymenej. Chtel ybch rict, ze mam taky vyskove nastavitelnej volant...holt s tou vybavenosti sou prusvihy, napr jsem musel resis stahovani oken..ve vsech ctyrech dverich..njn, koupil jsem s tim, ze mi to da kamos do poradku a pak jsme zjistili, ze dva motorky chybej, jeden nebeha a misto jednoho celyho mechansmu byl klacek..no, ale ma najeto 140 tis. se serviskou, tak jsem i tak spokojenej...tak zatim
colorconceptGT
Přispěvovatel

vidim ze mame vsetci nieco spoloce a to vyskovo nastavitelne volanty...
no tyc volantu je uchytena iba na tom cirkuse a konci v riadeni....ci nemoze byt chyba vyzreta nejaka guma na ulozeni alebo riadenia alebo uchytenia o konzolu pristrojovky.....Obrázek
kubas
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubas »

Tak jsem byl v tom servisu..bylo mi receno, ze vsecky silentbloky nejsou sice jako novy, ale ze takovy vibrace nezpusobujou...Jo, mimochodem, kontroloval jsem rozvody a vypadato na to, ze je bejvalej majitel zapomnel vymenit..cili maji najeto 140 tisic...Takze me ceka v sobotu vymena..nevite, koli by to tak melo stat??? bylo mi receno, ze kolem 6000,- i s kladkama + praci...Diky za odpovedi.
colorconceptGT
Přispěvovatel

no a sme tam kde na zaciatku
tie rozvody....pekne...
fuzzyi
Přispěvovatel

Příspěvek od fuzzyi »

vždyť jsi psal že k tomu máš vypsanou servisní knížku, proč se nepodíváš do ní jestli jsou hotové rozvody??
Jinak z toho co jsi psal mám pocit že se tě někdo snažil slušně natáhnout o prachy. Stahovačky nejsou zrovna nejlevnější záležitost. Já teď kupoval u octavie a výměna jedné mě stála 2900,-
To že to má 140t km nemůžeš vědět, počítej s tím že téměř každé auto má stočené km.. a servisní knížka?? to se vždy jen směju, kolik jich chceš sehnat?? dnes ti jich vypíšou na požádání kolik chceš
RENAULT / TRAFIC II autobus (JL) / 2.0 dCi 115 (JL0H)
kubas
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubas »

Jj, ale to auto bylo koupeny v Nemecku, sem na objedbavku pomackany dovezeny rovnoiu ke mne, takze by ty km musel stocit jedine ten deda, ad kteryho to je a to nvm, nvm...i kdyz mi zapomnel asi rict, ze mu dal nekdo pusu zezadu na L blatnik..kdyz to privezli sem, tak byl akorat cečlej poskrabanej a mel pomuchlanej PP blatnik...jinak golf byl servisovanej celej svuj zivot u vw, vsude jsou/byly originalni dily, napr. filtry..
Jo, CJLAPI BACHA, kdyz pojedete s tema stahovackama do servisu, tak vam ji vymenej celou za cca 1200,-, ale vzdycky to neni nutny, obcas staci vymenit jenom takovej kus plastu, v kterym drzi okno a zachyt lanka...taky sem to zjistil, az kdyz bylo pozde.... (wallbash) A chtel bych se zeptat, kolik by tak meli stat novy tlumice? diky za odpovedi
steptum
Nováček

Příspěvek od steptum »

...to tu teď neřešte! zatím furt nevíme co s těma vibracema!!! ;)
GIII GT AHU
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“