Golf III TDI 66 kw...vibrace volantu při volnoběhu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
kubas
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Golf III TDI 66 kw...vibrace volantu při volnoběhu
Ahoj všichni, prosim vás o radu. koupil jsem si golfa III tdi se 66 kw a začal se mi při volnoběhu klepat volant. když lehce přidám plyn, tak vibrace přestanou. motor normálně pěkně táhne,nekouří, necuká, nic, jenom ty otravný vibrace. když jsem ho kupoval, tak jsem byl v servisu u člověka, kterýho znám a ten mi řek, že na podvozku nejsou žádný vůle, nic takovýho, žen auto je technicky ok.....pak se to začlo klepat, byl jsem tam zniova ařekl mi to samy..jenom neměl čas se s tim ňak babrat..tak bych rád, kdyby jste mi někdo, kdo máte stejnou zkušenost poradil. díky moc
VW Golf III TDI 66 kW Europe, GT podvozek, 2x airbag, 4x el. fenster, schibedach
- Vecernicek
- Přispěvovatel
-
colorconceptGT
- Přispěvovatel
mam to iste uz som si zvykol ale nervy to roby furt....to som zvedavy....tiez som potom trosku patral a nic akurat ked odaretujem vyskove nastavenie volantu tak to prestane....akunohle volant zaistim tak to trepe dalej...posledne som to riesil pridanim volnobehu teraz som na 945ot. ale uz to robi zase.....
VW GOLF III VARIANT 1.9TDI COLORCONCEPT r.98
-
turbo kamna power
- Aktivista
colorconceptGT píše:mam to iste uz som si zvykol ale nervy to roby furt....to som zvedavy....tiez som potom trosku patral a nic akurat ked odaretujem vyskove nastavenie volantu tak to prestane....akunohle volant zaistim tak to trepe dalej...posledne som to riesil pridanim volnobehu teraz som na 945ot. ale uz to robi zase.....
... s tím výškovým nastavením volantu máš naprostou pravdu!
Ale cesta zvyšování volnoběžných otáček asi nebude ta správná...
GIII GT AHU
-
kubas
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, kluci, jeste jsem ten servis nestihl..ale urcite napisu, az mi to zkouknou a popr. vymenej. Chtel ybch rict, ze mam taky vyskove nastavitelnej volant...holt s tou vybavenosti sou prusvihy, napr jsem musel resis stahovani oken..ve vsech ctyrech dverich..njn, koupil jsem s tim, ze mi to da kamos do poradku a pak jsme zjistili, ze dva motorky chybej, jeden nebeha a misto jednoho celyho mechansmu byl klacek..no, ale ma najeto 140 tis. se serviskou, tak jsem i tak spokojenej...tak zatim
VW Golf III TDI 66 kW Europe, GT podvozek, 2x airbag, 4x el. fenster, schibedach
-
colorconceptGT
- Přispěvovatel
-
kubas
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem byl v tom servisu..bylo mi receno, ze vsecky silentbloky nejsou sice jako novy, ale ze takovy vibrace nezpusobujou...Jo, mimochodem, kontroloval jsem rozvody a vypadato na to, ze je bejvalej majitel zapomnel vymenit..cili maji najeto 140 tisic...Takze me ceka v sobotu vymena..nevite, koli by to tak melo stat??? bylo mi receno, ze kolem 6000,- i s kladkama + praci...Diky za odpovedi.
-
colorconceptGT
- Přispěvovatel
vždyť jsi psal že k tomu máš vypsanou servisní knížku, proč se nepodíváš do ní jestli jsou hotové rozvody??
Jinak z toho co jsi psal mám pocit že se tě někdo snažil slušně natáhnout o prachy. Stahovačky nejsou zrovna nejlevnější záležitost. Já teď kupoval u octavie a výměna jedné mě stála 2900,-
To že to má 140t km nemůžeš vědět, počítej s tím že téměř každé auto má stočené km.. a servisní knížka?? to se vždy jen směju, kolik jich chceš sehnat?? dnes ti jich vypíšou na požádání kolik chceš
Jinak z toho co jsi psal mám pocit že se tě někdo snažil slušně natáhnout o prachy. Stahovačky nejsou zrovna nejlevnější záležitost. Já teď kupoval u octavie a výměna jedné mě stála 2900,-
To že to má 140t km nemůžeš vědět, počítej s tím že téměř každé auto má stočené km.. a servisní knížka?? to se vždy jen směju, kolik jich chceš sehnat?? dnes ti jich vypíšou na požádání kolik chceš
RENAULT / TRAFIC II autobus (JL) / 2.0 dCi 115 (JL0H)
-
kubas
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Jj, ale to auto bylo koupeny v Nemecku, sem na objedbavku pomackany dovezeny rovnoiu ke mne, takze by ty km musel stocit jedine ten deda, ad kteryho to je a to nvm, nvm...i kdyz mi zapomnel asi rict, ze mu dal nekdo pusu zezadu na L blatnik..kdyz to privezli sem, tak byl akorat cečlej poskrabanej a mel pomuchlanej PP blatnik...jinak golf byl servisovanej celej svuj zivot u vw, vsude jsou/byly originalni dily, napr. filtry..
Jo, CJLAPI BACHA, kdyz pojedete s tema stahovackama do servisu, tak vam ji vymenej celou za cca 1200,-, ale vzdycky to neni nutny, obcas staci vymenit jenom takovej kus plastu, v kterym drzi okno a zachyt lanka...taky sem to zjistil, az kdyz bylo pozde....
A chtel bych se zeptat, kolik by tak meli stat novy tlumice? diky za odpovedi
Jo, CJLAPI BACHA, kdyz pojedete s tema stahovackama do servisu, tak vam ji vymenej celou za cca 1200,-, ale vzdycky to neni nutny, obcas staci vymenit jenom takovej kus plastu, v kterym drzi okno a zachyt lanka...taky sem to zjistil, az kdyz bylo pozde....