výškové přizpůsobení

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
rubex
Nováček
Odpovědi: 0

výškové přizpůsobení

Příspěvek od rubex »

01182 vyskove prizpusobeni :? píše mi to že signál mimo toleranci jsem z toho jelen,mam skoda.okt.1,8 97(no turbo :D )menil jsem vahu byla K.O. i Lambda ale vyskove prizpusobeni vůbec nevim co mam dělat.[/b]
frantacech
Aktivista

Re: výškové přizpůsobení

Příspěvek od frantacech »

rubex píše:01182 vyskove prizpusobeni :? píše mi to že signál mimo toleranci jsem z toho jelen,mam skoda.okt.1,8 97(no turbo :D )menil jsem vahu byla K.O. i Lambda ale vyskove prizpusobeni vůbec nevim co mam dělat.[/b]
to bude asi nivelacni cidlo xenonu
ObrázekRUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....
rubex
Nováček

Re: výškové přizpůsobení

Příspěvek od rubex »

frantacech píše:
rubex píše:01182 vyskove prizpusobeni :? píše mi to že signál mimo toleranci jsem z toho jelen,mam skoda.okt.1,8 97(no turbo :D )menil jsem vahu byla K.O. i Lambda ale vyskove prizpusobeni vůbec nevim co mam dělat.[/b]
to bude asi nivelacni cidlo xenonu
nivelacni cidlo xenonu Nevi jestli se nepletu ale xenony tam nemam a xenom v aute jsem taky nikde necitil :) ale kamos mi řek jestli tam náhodou není čidlo na mereni nadmorske vysky-co by melo ovlivnovat smes.To ale podle me je blbost to dela meric hmotnosti vzduchu ktery mam novy.Jesti ho treba neni nutne resetovat ?? nebo neco podobneho.
DIAGNOSTIK
Přispěvovatel

Příspěvek od DIAGNOSTIK »

Momentálně nevím,ale některé 1.8 měly výškové čidlo v prostoru nad nádobkou brzdové kapaliny.Jinak je součástí váhy vzduchu.V případě,pokud jsi tam dal jinou typu,než je pro to auto určená,tak to taky bude psát tuhle závadu.
To je situace!
rubex
Nováček

Příspěvek od rubex »

DIAGNOSTIK píše:Momentálně nevím,ale některé 1.8 měly výškové čidlo v prostoru nad nádobkou brzdové kapaliny.Jinak je součástí váhy vzduchu.V případě,pokud jsi tam dal jinou typu,než je pro to auto určená,tak to taky bude psát tuhle závadu.
Tedka jsem tam čuměl jak doktor koňovi do řiti jsem zmazany jak prase čidlo nikde (wallbash) V utery jdu k jinemu "autodoktorovi " ten pry vi co a jak.Budu chytřejši jestli vyřešim problem napišu.Děkuji za radu.
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

DIAGNOSTIK píše:Momentálně nevím,ale některé 1.8 měly výškové čidlo v prostoru nad nádobkou brzdové kapaliny.Jinak je součástí váhy vzduchu.V případě,pokud jsi tam dal jinou typu,než je pro to auto určená,tak to taky bude psát tuhle závadu.
pri proudeni vzduchu by to asi tezko merilo tlak a tim vysku
u starsich jednotek tdi treba pas b4 je pred r.j. na torpedu vedou do nej dva draty a novejsi jednotky ho maji primo v sobe takovy cerny plastovy kolecko
je pruduch do jednotky,benzin treba felda ma na spodni strane takovy ocelovy plech 2x3 cm to by melo byt ono
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

Myslím, že čidlo je součástí váhy. Mimochodem tohle říká dílenská příručka pro 1.8l / 92kW Motronic:

Obrázek

...někdy není špatné, úvodem se trochu teoreticky vzdělat :D
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

to je napad,prirucka se vali ve sklepe,tenhle motor jsem za posledni 4 roky
lecil jen jednou :o
Huml
Aktivista