výškové přizpůsobení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
výškové přizpůsobení
01182 vyskove prizpusobeni
píše mi to že signál mimo toleranci jsem z toho jelen,mam skoda.okt.1,8 97(no turbo
)menil jsem vahu byla K.O. i Lambda ale vyskove prizpusobeni vůbec nevim co mam dělat.[/b]
- frantacech
- Aktivista
Re: výškové přizpůsobení
to bude asi nivelacni cidlo xenonurubex píše:01182 vyskove prizpusobenipíše mi to že signál mimo toleranci jsem z toho jelen,mam skoda.okt.1,8 97(no turbo
)menil jsem vahu byla K.O. i Lambda ale vyskove prizpusobeni vůbec nevim co mam dělat.[/b]
RUN With The BULLS And HUNT With The BEARS....Re: výškové přizpůsobení
nivelacni cidlo xenonu Nevi jestli se nepletu ale xenony tam nemam a xenom v aute jsem taky nikde necitilfrantacech píše:to bude asi nivelacni cidlo xenonurubex píše:01182 vyskove prizpusobenipíše mi to že signál mimo toleranci jsem z toho jelen,mam skoda.okt.1,8 97(no turbo
-
DIAGNOSTIK
- Přispěvovatel
Tedka jsem tam čuměl jak doktor koňovi do řiti jsem zmazany jak prase čidlo nikdeDIAGNOSTIK píše:Momentálně nevím,ale některé 1.8 měly výškové čidlo v prostoru nad nádobkou brzdové kapaliny.Jinak je součástí váhy vzduchu.V případě,pokud jsi tam dal jinou typu,než je pro to auto určená,tak to taky bude psát tuhle závadu.
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
pri proudeni vzduchu by to asi tezko merilo tlak a tim vyskuDIAGNOSTIK píše:Momentálně nevím,ale některé 1.8 měly výškové čidlo v prostoru nad nádobkou brzdové kapaliny.Jinak je součástí váhy vzduchu.V případě,pokud jsi tam dal jinou typu,než je pro to auto určená,tak to taky bude psát tuhle závadu.
u starsich jednotek tdi treba pas b4 je pred r.j. na torpedu vedou do nej dva draty a novejsi jednotky ho maji primo v sobe takovy cerny plastovy kolecko
je pruduch do jednotky,benzin treba felda ma na spodni strane takovy ocelovy plech 2x3 cm to by melo byt ono
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele: