Nemáte někdo VAG Diagnosis MS-DOS ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Dovolil bych si oponovat. Existují možnosti, jak zabránit kopírování harwarově a tady soft nepomůže. Před lety, když ještě byly diskety v módě jsem viděl disketu, která měla dvě dirky a program prostě zkontroloval jen jestli tam jsou. Byla to disketa 5a1/4" To ale nic nemění na faktu, že v dnešní době není důvod se starým Dosovským programem zabývat.
stinger píše:Tak tenhle extrémní případ je samozřejmě vyjímka, já osobně jsem se s touto metodou nesetkal. Jinač tenhle dosovský program se teď stal zase aktuální, protože umožňuje modifikovat eeprom komfortní jednotky obyčejným sériovým vag kabelem a dá se tím zaktivovat jedna užitečná funkce.
Môžem byť taký drzý a opýtať sa aká funkcia?
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty
preto mám 911 Turbo
:DD

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Kdyby jenom jednastinger píše:Tak tenhle extrémní případ je samozřejmě vyjímka, já osobně jsem se s touto metodou nesetkal. Jinač tenhle dosovský program se teď stal zase aktuální, protože umožňuje modifikovat eeprom komfortní jednotky obyčejným sériovým vag kabelem a dá se tím zaktivovat jedna užitečná funkce.

No a teraz sa ma už nezbavíte.
Takže čo všetko sa s tým dá robiť? A akým spôsobom to robíte je to tak, že do starej komfortnej jednotky nahráte software z nového typu? No trochu sa rozpíšte, určite niesom sám koho to zaujíma. Vopred dík.

Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty
preto mám 911 Turbo
:DD

...taky už na autě zvenčí nemám žádnou klíčovou dírku, takže by se mi móóóc hodilo aktivovat onu užitečnou funkci. Ta komfortka 1C0... je mi jasná, ale co ty 1J0...., víš na jakých adresách a jaké hodnoty?Milan_TS píše:Kdyby jenom jednastinger píše:Tak tenhle extrémní případ je samozřejmě vyjímka, já osobně jsem se s touto metodou nesetkal. Jinač tenhle dosovský program se teď stal zase aktuální, protože umožňuje modifikovat eeprom komfortní jednotky obyčejným sériovým vag kabelem a dá se tím zaktivovat jedna užitečná funkce.
Chci vyzkoušet to o čem mluví na tom Motor-Talku, a když to bude chodit, napíšu na to nějakou malou komfortní utilitku pod Windows, aby naši bezDOSí kolegové nepřišli zkrátka