zaměřte se na 6tý odstavec

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Znam to auto. Je to nesmysl. Na brzdě se dá udělat klidně 300titan0306 píše:Motor prošel celkovou úpravou od filtru Green, přes kvalitní chiptuning s výsledným odbržděným výkonem 202 koní a 449 Nm, až po odstraněný EGR ventil a katalyzátor.
Z původních 130PS je to dost na to jak dlouho se snažím těchto hodnot dosáhnout
Asi něco děláš špatnětitan0306 píše:Motor prošel celkovou úpravou od filtru Green, přes kvalitní chiptuning s výsledným odbržděným výkonem 202 koní a 449 Nm, až po odstraněný EGR ventil a katalyzátor.
Z původních 130PS je to dost na to jak dlouho se snažím těchto hodnot dosáhnout
titane titane.... myslel jsem ze o svém autě něco víš a že se nenecháš bulíkovat od člověka který má oči akorát pro Passattitan0306 píše:Další jeho opověď na turbo a IC
Superb nemá identický motor a ani převodovku.Passat byl vždy hodnocen naprosto odlišně a kladněji.Superb není nic extra a prakticky všechny světové duely prohrál.je to nepovedená kopie a mišung mezi Passatem B5 a A6 starší generace před faceliftem 01.Proto ten paskvil ani nejde moc upravovat.Promiň,že to říkám tak přímo,protože vím,že ho máš doma a nechci ti vůbec kazit radost,ale to prostě nejde rovnat.Nedávej tam nic kromě chipu,Superb na to nemá a nevydrží to.Má jedny z nejhorších dílů,které koncern kdy použil.Octavia II je daleko před ním.Pokud bych byl svině,tak ti dám adresu a můžeš přijet a já ti ho nabouchám,že pojede jako vítr,ale zničíš ho do zimy
Asi nemím číst,může mi to někdo vytáhnout z textu ty info o turbu a IC.PROSÍM