Je to možný?

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

titan0306
Aktivista
Odpovědi: 0

Je to možný?

Příspěvek od titan0306 »

Batistuta
Aktivista

Příspěvek od Batistuta »

Proč ne,zapomněli tam napsat kolik ho to stálo. (rofl) Spíš by mě zajímalo,co tam má za spojku a jestli to neni bluf.
Naposledy upravil(a) Batistuta dne 09 črc 2006, 03:05, celkem upraveno 1 x.
FABIA 1,6tdi - soft dieselpower
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Motor prošel celkovou úpravou od filtru Green, přes kvalitní chiptuning s výsledným odbržděným výkonem 202 koní a 449 Nm, až po odstraněný EGR ventil a katalyzátor.

Z původních 130PS je to dost na to jak dlouho se snažím těchto hodnot dosáhnout (wallbash)
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

titan0306 píše:Motor prošel celkovou úpravou od filtru Green, přes kvalitní chiptuning s výsledným odbržděným výkonem 202 koní a 449 Nm, až po odstraněný EGR ventil a katalyzátor.

Z původních 130PS je to dost na to jak dlouho se snažím těchto hodnot dosáhnout (wallbash)
Znam to auto. Je to nesmysl. Na brzdě se dá udělat klidně 300 :P když zadáš správné hodnoty. A článek je pěkně starý
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Taky si myslím, že je to utopie, ještě tam dodaj, že je to bez čmoudu (rofl) , docela by mě zajímalo, jakým způsobem by toho chtěl docílit.
(offtopic) Včera jsem potkal docela pěknýho Sharana, ale to co se mu linulo z výfuku,tak na to byla i stará Liazka, co jela před ním slabá, vypadalo to na nějakej kvalitní chip :D
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

titan0306 píše:Motor prošel celkovou úpravou od filtru Green, přes kvalitní chiptuning s výsledným odbržděným výkonem 202 koní a 449 Nm, až po odstraněný EGR ventil a katalyzátor.

Asi něco děláš špatně (noteeth) (noteeth) (noteeth)
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Toto mi prostě nadalo spát tak jsem pátral až dopátral na majitele.
Na mé otázky zatím odpovídá takto:jeho slova-Chladiče a Turbo se vyrábí na míru(cena setu cca 4000,- euro),ale Superb to nedá.Je tam komponentně slabší motor a promiň,jedno z nejhorších aut co jsem kdy viděl.Nelaď ho,ten na to nemá.U Superbu jsme měli problémy i s tvrdším softem. *a07* .Superb je auto pro dědky na nákup.[/quote]

To se mě teda dotklo :x ,dofám že budu mít tu čest (LOL)
elit
Přispěvovatel

Příspěvek od elit »

OT: ta vymenena folie s prulisama na kontrolky je vice nez tuzingova (noteeth)
VW Passat 3C 2008 BMP
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Další jeho opověď na turbo a IC

Superb nemá identický motor a ani převodovku.Passat byl vždy hodnocen naprosto odlišně a kladněji.Superb není nic extra a prakticky všechny světové duely prohrál.je to nepovedená kopie a mišung mezi Passatem B5 a A6 starší generace před faceliftem 01.Proto ten paskvil ani nejde moc upravovat.Promiň,že to říkám tak přímo,protože vím,že ho máš doma a nechci ti vůbec kazit radost,ale to prostě nejde rovnat.Nedávej tam nic kromě chipu,Superb na to nemá a nevydrží to.Má jedny z nejhorších dílů,které koncern kdy použil.Octavia II je daleko před ním.Pokud bych byl svině,tak ti dám adresu a můžeš přijet a já ti ho nabouchám,že pojede jako vítr,ale zničíš ho do zimy

Asi nemím číst,může mi to někdo vytáhnout z textu ty info o turbu a IC.PROSÍM
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

:o :o :o
Jen krátce:Superb používal převodovku z A6 r.v. 94 a turbo VN 15.Do Passatu se montovalo VN15 i 17.Superb má 26 součástek v motoru jiných a proto měl i jiné výk.parametry.Turbo,které jsem měl já tam nepasuje a chladič taky ne.Navíc firma v DE,která to dělala by se ti se Superbem vysmála.Koupils auto pro dědky,jezdi jako dědek.
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

Tak to je dobrej komediant (rofl) (rofl) (rofl)
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

Jestli ten člověk tohle opravdu napsal, tak se s ním vůbec nebav, je to ztráta času, nelam si sa tím hlavu - bud má za sebou těžkou sobotní noc, nebo vůbec neví která bije... ;)
chucky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

titan0306 píše:Další jeho opověď na turbo a IC

Superb nemá identický motor a ani převodovku.Passat byl vždy hodnocen naprosto odlišně a kladněji.Superb není nic extra a prakticky všechny světové duely prohrál.je to nepovedená kopie a mišung mezi Passatem B5 a A6 starší generace před faceliftem 01.Proto ten paskvil ani nejde moc upravovat.Promiň,že to říkám tak přímo,protože vím,že ho máš doma a nechci ti vůbec kazit radost,ale to prostě nejde rovnat.Nedávej tam nic kromě chipu,Superb na to nemá a nevydrží to.Má jedny z nejhorších dílů,které koncern kdy použil.Octavia II je daleko před ním.Pokud bych byl svině,tak ti dám adresu a můžeš přijet a já ti ho nabouchám,že pojede jako vítr,ale zničíš ho do zimy

Asi nemím číst,může mi to někdo vytáhnout z textu ty info o turbu a IC.PROSÍM
titane titane.... myslel jsem ze o svém autě něco víš a že se nenecháš bulíkovat od člověka který má oči akorát pro Passat (LOL) řekl bych že je to hodně velký tlučhuba :roll:
mira
Přispěvovatel

Příspěvek od mira »

scream
Přispěvovatel

Příspěvek od scream »

titan: myslim, že bych mu uz po první odpovedi nic nenapsal....
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“