Ako na reset servis. intervalu na Ocatvii I (VAGCOM 704) ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ako na reset servis. intervalu na Ocatvii I (VAGCOM 704) ?
Mam problem s mazanim servisneho intervalu. Mam VAG-COM 704, najprv mi to islo, napr. na GOLF IV, no na OCTAVII I mi pise ze nejde a ze mam ist manualne cez PRISPUSOBENI. Len neviem, ktore maju na mysli. Moze mi tu niekto z vas skusenejsich napisat kratky postup, ako manualne resetnem servisny interval na OCATVII I? Dakujem
17 budiky - 10 prisposobenie - kanal 10,11,12
kanal
10 zapisat pocet km do vymeny oleja ,zadava sa v 100km..t,j na 15000km
sa zadava 00150
kanal
11 zapisat pocet km do novej servisnej ,zadava sa v 100km..t,j na 30000km
sa zadava 00300
kanal
12 zapisat pocet dni do novej servisnej,zadava sa po 1 dni..t,j na 220 dni
sa zadava 00220.maximum je 360
alebo cez tlacitka na budikoch
vypnut kluce stlacit tlacitko resetovania dennych km a zapnut zapalovanie
cakat az sa objavi hlaska OIL a po znovu stlaceni sa objavi hlaska INSP
druhym tlacitko pootocis do prava a pockas kym sa objavi ----
aj pri OIL aj pri INSP
vypnes zapalovanie na 10 sec a je to hotovo..
kanal
sa zadava 00150
kanal
sa zadava 00300
kanal
aj pri OIL aj pri INSP
VW PASSAT Variant TDI 81KW B5
Dakujem velmi pekne, vyskusam a dam vediet.kenz007 píše:17 budiky - 10 prisposobenie - kanal 10,11,12
kanal
sa zadava 00150
kanal
sa zadava 00300
kanal
aj pri OIL aj pri INSP
-
- Sběrač informací
Nejde to přes automatickej příkaz protože na automatický příkazy musí byt CAN a tato okta to nemá bývá to tušim až od r 2004.Takže se to musí dělat tím složítým způsobemokieman píše:Protoze mi to cez nej napise, abych jel manualne cez prispusobovani, ze to takhle nejde...Rybízek píše:proč to neudělaš přes automatickej příkaz

A nebo nejrychlejším způsobem podržet pravý tl. zapnout zapal. pustit tl. a levým otočit do leva buď jednou při serv nebo 2x při inspekci, ale vono to je moc jenoduchý a vo tom to jeManTrucker píše:Nejde to přes automatickej příkaz protože na automatický příkazy musí byt CAN a tato okta to nemá bývá to tušim až od r 2004.Takže se to musí dělat tím složítým způsobemokieman píše:Protoze mi to cez nej napise, abych jel manualne cez prispusobovani, ze to takhle nejde...Rybízek píše:proč to neudělaš přes automatickej příkaz![]()

Lukas001
a kdyz mas LL?? To na budikach asi neudelas, ale vono to zase tak jednoduchy neni...Lukas001 píše:A nebo nejrychlejším způsobem podržet pravý tl. zapnout zapal. pustit tl. a levým otočit do leva buď jednou při serv nebo 2x při inspekci, ale vono to je moc jenoduchý a vo tom to jeManTrucker píše:Nejde to přes automatickej příkaz protože na automatický příkazy musí byt CAN a tato okta to nemá bývá to tušim až od r 2004.Takže se to musí dělat tím složítým způsobemokieman píše: Protoze mi to cez nej napise, abych jel manualne cez prispusobovani, ze to takhle nejde...![]()
Nissan Primera SW 1,9 DCi
LL?Peete píše:a kdyz mas LL?? To na budikach asi neudelas, ale vono to zase tak jednoduchy neni...Lukas001 píše:A nebo nejrychlejším způsobem podržet pravý tl. zapnout zapal. pustit tl. a levým otočit do leva buď jednou při serv nebo 2x při inspekci, ale vono to je moc jenoduchý a vo tom to jeManTrucker píše: Nejde to přes automatickej příkaz protože na automatický příkazy musí byt CAN a tato okta to nemá bývá to tušim až od r 2004.Takže se to musí dělat tím složítým způsobem![]()
Lukas001