JEEP GRAND CHEROKEE 3.1--2.7
Moderátoři: šulda, Moderátoři
JEEP GRAND CHEROKEE 3.1--2.7
Zdravim pánové.Chystám se na koupi jeepu grand cherokee td 3.1 nebo 2,7 od r.v.2000 do r.v.2003.Diesel,protože mám levnější naftu-zatim.Zajímají mně slabé stránky vozu i motorů.Jediné co vím, tak to,že trpí zad.nápravy-ložiska a dif."Jedna pani" také povídala,že od doby co se do jeepu dávají německé komponenty,tak je problémů více.Plánuji vůz,který má najeto od 100 000 do 170 000 km.Taky nevím,jestli i tyto vozi trpí "stahováním km"a zda se to dá nějak poznat-vyhnout se tomu.Když bude více peněz,šel bych i do mladšího vozu.Auto plánuju koupit v něměcku-ceny vypadají lépe,ale ještě jsem si nic neprohlídnul osobně.Živim se jako automech.,ale tuhle káru nemám šanci víc poznat.Díky všem.
JEEP GRAND 3,1-2,7,.TD -STDI
From> dudek"-tak za prvé pokud chceš kupovat Jeepa v dieslu tak doporučuji 2,7 ten se dělal od roku 2002,vyvyrovat 3,1td,italský motor línej a žere nikdy jsem se pod 12 l /100 nevlezl,po 160tis.km praskají hlavy jsou dělené,hlavní neduhy prolínání oleje mezi převodovkou a motorem,už po 100tis,nekvalitními oleji hlavně v rakousku tam každej šetří tak velká spotřeba oleje přes turba všechny tlakové hadice mastné a odkapávání oleje z intercoleru,toto hodně kontrolovat nekupovat auto co je motor umytej to je podezřelý že to žere olej,vyskoušet vůli v servu při nastartovaným motoru,nesmí cvakat když rychleji zahýbeš volantem doprava a doleva cca 5%,oprava serva až 10 tisíc pokud neseženeš levně kuličky do šneku a gufera,jinak nedávat opravovat tomu kdo to ještě nedělal,skontrolovat nádržku chladící kapaliny nesmí v ní být ani kapka mastnoty nebo nějakýho slizu,(prasklá jedna z hlav),dále vyskoušet klimu(takže kupovat nejlépe v létě)jsou zhnilé klimachladiče 8500,-nový,hlavně vyskoušet jízdu pokud to bude automat musí řadit na "D"plynule už pod 2000 otáček,kontola vůle kardanu nesmí cinkt křížky a nebo při vyřazení a jízdě z kopce rozkmitání auta,tak je vadný hlyvní krdan k pomocné převodovce,(12000,-) nikdo ho v neoriginále nedělá,!jinak běžné věci jako vůle zadní nápravy a hlavně zadní uložení diferáku(při řazění do kopce bouchání v zadní části vozu),kontrola předních tyčí stabiláků a rízení bývají dost pokroucené při jízdách v terénu,jinak elektrika bývá většinou v pořádku až na sklápění zrcátek při parkování a vyhřívání sedadeček,jinak dobrý kup,je lepší si sebou někoho vzít kdo ofroudům fŕozumí,bježný mechoš závady na těchto autech nenejde,jinak hodně zdaru..měl už jsem 6 kusů těchto vozidel v dislu a už nikdy!!!problémy se zhánšní dílů(v neoriginále kromě brzd a tlumičů a nějakého čepu se nedá nic sehnat)přešel jsem na PAJERO a je to100:1,hlavně spotřeba do 10 litrů(3,0 grdt)
NO KONEČNĚ NĚCO K TÉMATU.
Díky moc.O tom úniku oleje jsem se kdysi přesvědčil a pár lidí mi to potvrdilo.Jak už jsem se zmínil,tak mám naftu celkem za dobrou cenu-15kč i když byla za 34kč-,ale dost uvažuju o řadovém šestiválci,ptotože ten motor se mi líbí tou jednoduchostí a přístupem ke všemu...S tou spotřebou se nějak popasuju-když dám za benzinovou verzi o pár desítek tisíc mínˇ,tak neni co řešit.
Takže mám dvě verze 4.0 benzin řadovej šestiválec,nebo 2.7 diesel.
Díky za pomoc.
Díky moc.O tom úniku oleje jsem se kdysi přesvědčil a pár lidí mi to potvrdilo.Jak už jsem se zmínil,tak mám naftu celkem za dobrou cenu-15kč i když byla za 34kč-,ale dost uvažuju o řadovém šestiválci,ptotože ten motor se mi líbí tou jednoduchostí a přístupem ke všemu...S tou spotřebou se nějak popasuju-když dám za benzinovou verzi o pár desítek tisíc mínˇ,tak neni co řešit.
Takže mám dvě verze 4.0 benzin řadovej šestiválec,nebo 2.7 diesel.
Díky za pomoc.
- lubomt
- Aktivista
Odpovědi: 0
a na tahanie v automate toboz NIE !!! ma slabu aut,prevodovku tak ako X5,Land rover,Mercedes ML...
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
no té 3,1 bych se až tak nebál !! je to VM motori
praskaj hlavy to sice jo ale seženeš je za 500,- kus
2 se mi válej doma ,
pokud máš zájem tak tady mám jedno LUXUSNÍ grand cherokee
v černé perleti , v plný palbě , dávanej novej klimachladič a normální chladič oprava 37 000,- jinak dělaný zadní závěsy a nový gumy
dopněná klima , po geometrii , nikde nic není volnýho nikde nic nemláti !! je to 2003 najeto 125 000 auto jede suprově spotřeba 12,5 litru
a nebude drahý pokud máš zájem tak ti ho nafotim
praskaj hlavy to sice jo ale seženeš je za 500,- kus
2 se mi válej doma ,
pokud máš zájem tak tady mám jedno LUXUSNÍ grand cherokee
v černé perleti , v plný palbě , dávanej novej klimachladič a normální chladič oprava 37 000,- jinak dělaný zadní závěsy a nový gumy
dopněná klima , po geometrii , nikde nic není volnýho nikde nic nemláti !! je to 2003 najeto 125 000 auto jede suprově spotřeba 12,5 litru
a nebude drahý pokud máš zájem tak ti ho nafotim
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

- lubomt
- Aktivista
Odpovědi: 0
este nieco pridam aj ja-3,1td talian casto odchadzaju aj aut.prevodovky, na 2,7CRDI mas okrem Mercedes motora aj mercedesacku autom.prevodovku, to je uplne o inom, nekazia sa casto
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR