problém s b6 pd 74kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
problém s b6 pd 74kw
Zdravím,rád bych poprosil o radu-mám b6 tdi pd 74kw,r.v.2003,najeto 200tis.km,při nastartování studeného motoru chtne okamžitě,prvních cca 5vteřin běží ok,ale pak začne bíle kouřit a jde jakoby na 3 válce,po chvilce jízdy problém opět zmizí.jinak výkon ok,řj bez závad.díky
Re: problém s b6 pd 74kw
Chtělo by to mít na VAGu, když to udělá. Vstřik to samo může být, ale nejdřív zkus zkouknout kabeláž v hlavě co vede ke vstřikům, hlavně zásuvky na vstřikách.leoncupra píše:Zdravím,rád bych poprosil o radu-mám b6 tdi pd 74kw,r.v.2003,najeto 200tis.km,při nastartování studeného motoru chtne okamžitě,prvních cca 5vteřin běží ok,ale pak začne bíle kouřit a jde jakoby na 3 válce,po chvilce jízdy problém opět zmizí.jinak výkon ok,řj bez závad.díky
Re: problém s b6 pd 74kw
Tak to je jasný,elektrika je kuwa.Huml píše:Chtělo by to mít na VAGu, když to udělá. Vstřik to samo může být, ale nejdřív zkus zkouknout kabeláž v hlavě co vede ke vstřikům, hlavně zásuvky na vstřikách.leoncupra píše:Zdravím,rád bych poprosil o radu-mám b6 tdi pd 74kw,r.v.2003,najeto 200tis.km,při nastartování studeného motoru chtne okamžitě,prvních cca 5vteřin běží ok,ale pak začne bíle kouřit a jde jakoby na 3 válce,po chvilce jízdy problém opět zmizí.jinak výkon ok,řj bez závad.díky