problém s b6 pd 74kw

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
leoncupra
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

problém s b6 pd 74kw

Příspěvek od leoncupra »

Zdravím,rád bych poprosil o radu-mám b6 tdi pd 74kw,r.v.2003,najeto 200tis.km,při nastartování studeného motoru chtne okamžitě,prvních cca 5vteřin běží ok,ale pak začne bíle kouřit a jde jakoby na 3 válce,po chvilce jízdy problém opět zmizí.jinak výkon ok,řj bez závad.díky
P.TAZZ
Aktivista

Příspěvek od P.TAZZ »

Možná je to kravina,ale nebude špatnej vstřik na třetím válci? :?
No asi to může bejt víc věcí. (crazy)
Huml
Aktivista

Re: problém s b6 pd 74kw

Příspěvek od Huml »

leoncupra píše:Zdravím,rád bych poprosil o radu-mám b6 tdi pd 74kw,r.v.2003,najeto 200tis.km,při nastartování studeného motoru chtne okamžitě,prvních cca 5vteřin běží ok,ale pak začne bíle kouřit a jde jakoby na 3 válce,po chvilce jízdy problém opět zmizí.jinak výkon ok,řj bez závad.díky
Chtělo by to mít na VAGu, když to udělá. Vstřik to samo může být, ale nejdřív zkus zkouknout kabeláž v hlavě co vede ke vstřikům, hlavně zásuvky na vstřikách.
P.TAZZ
Aktivista

Re: problém s b6 pd 74kw

Příspěvek od P.TAZZ »

Huml píše:
leoncupra píše:Zdravím,rád bych poprosil o radu-mám b6 tdi pd 74kw,r.v.2003,najeto 200tis.km,při nastartování studeného motoru chtne okamžitě,prvních cca 5vteřin běží ok,ale pak začne bíle kouřit a jde jakoby na 3 válce,po chvilce jízdy problém opět zmizí.jinak výkon ok,řj bez závad.díky
Chtělo by to mít na VAGu, když to udělá. Vstřik to samo může být, ale nejdřív zkus zkouknout kabeláž v hlavě co vede ke vstřikům, hlavně zásuvky na vstřikách.
Tak to je jasný,elektrika je kuwa. (noteeth)
leoncupra
Přispěvovatel

Příspěvek od leoncupra »

na vagu uz jsem to mel nekolikrát-zadny problem
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“