POJIŠTĚNÍ

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

este
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

POJIŠTĚNÍ

Příspěvek od este »

musí být pojistka i na auto co nemá platnou STK?? mužu takový auto pojistit?
VW T5 GP 103 KW long
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

pkud je v evidenci vozidel , tak musí být pojištěno každé auto , jedině prodej , nebo depozit , pak pojistku platit nemusíš
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

pafka píše:pkud je v evidenci vozidel , tak musí být pojištěno každé auto , jedině prodej , nebo depozit , pak pojistku platit nemusíš
mno ale nemužu ho pojistit pokud nemá technickou... nebo se pletu
VW T5 GP 103 KW long
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

pojistit ho můžeš ale nesmíš s ním do provozu protože nejni způsobilé ale nevím tím pádem proč by jsi za nezpůsobilé auto co nesmí na silnici měl platit pojistku zodpoví tohle někdo něčím podloženým sám v tom nemám jasno ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

teoreticky mi jde jen o to abych ho mohl ted alespon na 3 mesice pojistit a počkat až opadne ten desnej naval na tech uřadech a pak se toho zbavit
VW T5 GP 103 KW long
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

Ladas píše:pojistit ho můžeš ale nesmíš s ním do provozu protože nejni způsobilé ale nevím tím pádem proč by jsi za nezpůsobilé auto co nesmí na silnici měl platit pojistku zodpoví tohle někdo něčím podloženým sám v tom nemám jasno ;)
to je právě ten problém , proč po tom teď pojišťovny půjdou .To nikdo z pojišťoven neví , jestli máš platnou , nebo neplatnou STK, to je každého risk, oni to berou tak že je auto způsobilé pro provoz, a basta, proto chtějí teď začít porovnávat databáze na dopr. úřadě a pojišťoven , a platit budou muset lidi stejně + penále
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

no jo ale když auto nemá STK a je pojištěný a způsobíš škodní událost tak to platíš ty a ne pojšťovna tak jak to teda je?resp oni to zaplatí ale budou to z tebe vymáhat stejně jako když máš pod kůží....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

j.j.přesně tak , zaplatí a proti tobě uplatní náhradu škody , je to správný , normální člověk platí a jezdí , pak je spousta kteří jezdí , aneplatí , na to je ten fond pojišťoven , ale ty prachy tam jdou z pojistek těch , kteří platí,a teď nevím přesně , ale odhad je , že je oproti evidenci nepojištěno asi 700 000 aut
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

este píše:teoreticky mi jde jen o to abych ho mohl ted alespon na 3 mesice pojistit a počkat až opadne ten desnej naval na tech uřadech a pak se toho zbavit
Tak to zkus dát do depozitu,ale nejsem si jistej jestli i na depozit nemusíš mít platnou stk.
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

jestli i na depozit nemusíš mít platnou stk.
Když to tam dáváš, tak nemusíš, ale při vyzvednutí ano. A to znamená auto naložit, odvézt na STK, tam složit, udělat prohlídku, zas naložit a odvézt. Teprve po tomhle vopruzu dostaneš tabulky na DI.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

me jde spíš ještě o to jestli když to auto neni neexistuje mam k nemu jen malej techničák mužu přihlasit i přesto že je na mě jen odhlášený abych to ted nemusel řešit tak bych radši i na neexistujici auto zaplatil povinny ručení na 1/4 roku a vyřešil to pak až nebude takovej natřesk na tech uradech .)
VW T5 GP 103 KW long
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

este píše:me jde spíš ještě o to jestli když to auto neni neexistuje mam k nemu jen malej techničák mužu přihlasit i přesto že je na mě jen odhlášený abych to ted nemusel řešit tak bych radši i na neexistujici auto zaplatil povinny ručení na 1/4 roku a vyřešil to pak až nebude takovej natřesk na tech uradech .)
Tak to rovnou potom odhlaš a ani to nepřihlašuj,jen to teď pojisti.Akorát ten papír o likvidaci ti musí někdo sepsat.
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

Hošík píše:
este píše:me jde spíš ještě o to jestli když to auto neni neexistuje mam k nemu jen malej techničák mužu přihlasit i přesto že je na mě jen odhlášený abych to ted nemusel řešit tak bych radši i na neexistujici auto zaplatil povinny ručení na 1/4 roku a vyřešil to pak až nebude takovej natřesk na tech uradech .)
Tak to rovnou potom odhlaš a ani to nepřihlašuj,jen to teď pojisti.Akorát ten papír o likvidaci ti musí někdo sepsat.
mno jasne že to potom ekologicky zlikviduji jen mi jde o to jestli to ted mužu v tomhle stavu pojistit
VW T5 GP 103 KW long
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

este píše:
Hošík píše:
mno jasne že to potom ekologicky zlikviduji jen mi jde o to jestli to ted mužu v tomhle stavu pojistit

Já si myslím že by to mělo jíd pojistit
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

Hošík píše:
este píše:
Hošík píše: Tak to rovnou potom odhlaš a ani to nepřihlašuj,jen to teď pojisti.Akorát ten papír o likvidaci ti musí někdo sepsat.

Já si myslím že by to mělo jíd pojistit
mno zkusíme auto pojistit ONLINE :)
VW T5 GP 103 KW long
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“