Čelní sklo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Čelní sklo
Dneska při hustém dešti po tmě jsem si všiml,že sklo je celé nějaké jakoby zamlžené zvenku.Nejhorší je to proti světlům protijedoucích aut.Je to skoro po celém skle až na malé kousky ,které jsou čisté.Když jsem to ostříkal tak to na chvilku zmizelo,ale po pár setření je to tam zase.Máte někdo podobné zkušenosti a jak se toho zbavit. Díky za rady.
Seat leon ASV 81KW rv 2000 Powerplus 764 turbo 96 kw chip Huml-Dieselpower
- daniel.987
- Přispěvovatel
[quote="daniel.987"]Jaké máš gumičky? Když jsou tvrdý, tak tu vodu jako rozmáznou a udělají film na skle. Já gumičky moc často neřeším, ale používám "tekutý stěrače" už několik let.
[/quot
co pouzivas jako napln do ostrikovace?Cemu rikas tekute sterace?

bora 1,9 TDI 66 kw typ AGR najeto 186000km,brembo+textar
Yamaha 1000 thunderace
Yamaha 1000 thunderace
- daniel.987
- Přispěvovatel
paulmoto píše:Je to taková ta vodička na sklo co mají u každý benzinky. Já používám sheron, ale výrobců je víc. Je to dobrý i na boční okna.daniel.987 píše:Jaké máš gumičky? Když jsou tvrdý, tak tu vodu jako rozmáznou a udělají film na skle. Já gumičky moc často neřeším, ale používám "tekutý stěrače" už několik let.[/quot
Sharan ASZ
Octavia AGR
Octavia AGR
daniel.987 píše:neni to nahodou ten sheron s Krestou?paulmoto píše:Je to taková ta vodička na sklo co mají u každý benzinky. Já používám sheron, ale výrobců je víc. Je to dobrý i na boční okna.daniel.987 píše:Jaké máš gumičky? Když jsou tvrdý, tak tu vodu jako rozmáznou a udělají film na skle. Já gumičky moc často neřeším, ale používám "tekutý stěrače" už několik let.[/quot
bora 1,9 TDI 66 kw typ AGR najeto 186000km,brembo+textar
Yamaha 1000 thunderace
Yamaha 1000 thunderace
- daniel.987
- Přispěvovatel
paulmoto píše:Jestli je na tom Kresta to nevím, ale kupuju to jako dvoubalení s odstraňovačem hmyzu nebo čističem na ALU.daniel.987 píše:neni to nahodou ten sheron s Krestou?paulmoto píše: Je to taková ta vodička na sklo co mají u každý benzinky. Já používám sheron, ale výrobců je víc. Je to dobrý i na boční okna.
Sharan ASZ
Octavia AGR
Octavia AGR
Presne toto všetko som už vyskúšal, vymenil som vodu do ostrekovačov, všetku starú som vytiahol z nádržky, bol tam taký bieli sajrajt, nejaká usadenina, a nahradil som ju Sheronom, taktiež som oknu už umyl všetkým možným, aj octom, možno je pravda, že je to stieračmi, aj keď sú relatívne nové (cca 1 rok), aero.....Kúpim nové a potom uvidím.
Octavia, 1,9 TDi, 81kW, 2002
mám naprosto ten samý problém, koupil jsem nové stěrače Valeo bylo to dobré tak na 2 měsíce a už to zlobí zase tak už nevím, nejhorší je to opravdu v noci když zasvítí auto proti, to je pak vidět úplný ho...stofane píše:Taktiež mám problém s čelným sklom, nemôžem sa zbaviť akého si povlaku na vonkajšej strane. Už som skúšal všetko možné, aby som to odstránil, ale stále to ostáva. Zaujímavé, je že je iba strane vodiča, kde sa navzájom prelínajú oboje stierače. Na strane spolujazdca to nie je.
Seat Toledo 1.9 TDI AHF r.v.2000, 81kW + čip
do ostrekovacov davam nemrznucu nzmes + obycajnu JAR alebo nieco podobne a perfektne to stiera a odmastuje za kazdeho pocasia.
sice to trosku peni ale vysledok je super..;o)
sice to trosku peni ale vysledok je super..;o)
KTS 530 k dispozicii
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...
renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...

renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
-
- Přispěvovatel
zkuste přípravek SHERON RAIN OFF flash venkovní vodoodpudivý přípravek .Pozor prodává se i vnitřní na okna zevnitř ale ten nedoporučuji je proti mlžení a mně se zdálo že po ošetření se mlžení ještě zhoršilo. Ale ten venkovní je super a při parkování venku ani nepřimrzá námraza tolik ke sklu.Stačí ošetřit 1-2x za měsíc dle návodu .Prodávají i velké obchodní řetězce TESCO KAUFLAND HYPERNOVA aj Cena 500ml. cca 100 kč.
Octavia 1,9TDi PD 4x4,ATD 2003, 74kw