soft na diagnostiku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
soft na diagnostiku
Chcel by som sa iba spytat ci je mozne pouzit soft ktory je urceny na diagnostiku VW group aj na Peugeot 206 SW?Tipujem, ze nie.Vedel by niekto v tomto pripade kde stiahnut ten na Peugeot(link pripadne ak niekto ma, poslat na mail)?rapid,megashares...
Re: soft na diagnostiku
VAG-COM od verze 500 podporuje v sekci <OBDII> diagnostiku vsech ISO9141, KWP2000 i CAN-Busovych aut, kter odpovidaji EOBD nebo OBD2. Takze tvuj Peugeot samozrejme zdiagnostikuje take. Necekej ale takovy rozsah funkci jako ma firemni diagnostika, jen to co je standardizovane vyse uvedenymi normami.JanDiesel píše:Chcel by som sa iba spytat ci je mozne pouzit soft ktory je urceny na diagnostiku VW group aj na Peugeot 206 SW?Tipujem, ze nie.Vedel by niekto v tomto pripade kde stiahnut ten na Peugeot(link pripadne ak niekto ma, poslat na mail)?rapid,megashares...
Re: soft na diagnostiku
Dakujemvagus píše:VAG-COM od verze 500 podporuje v sekci <OBDII> diagnostiku vsech ISO9141, KWP2000 i CAN-Busovych aut, kter odpovidaji EOBD nebo OBD2. Takze tvuj Peugeot samozrejme zdiagnostikuje take. Necekej ale takovy rozsah funkci jako ma firemni diagnostika, jen to co je standardizovane vyse uvedenymi normami.JanDiesel píše:Chcel by som sa iba spytat ci je mozne pouzit soft ktory je urceny na diagnostiku VW group aj na Peugeot 206 SW?Tipujem, ze nie.Vedel by niekto v tomto pripade kde stiahnut ten na Peugeot(link pripadne ak niekto ma, poslat na mail)?rapid,megashares...