00093 - Modul systému Quad (QDM)
Intermittent
můžete někdo poradit co je toto za systém a co může být v kytkách

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mas streleny svab v jednotce. Zasek se ti krokac a svab to nevydrzel. Jedine oprava ECU.Stoupa píše:Opel AStra 1.6i 55kW r.v.1993 - mám problém s volnoběhem, na diagnostice závada na čidle teploty - vyměněno v pořádku, krokový motor volnoběhu nefunkční - po výměně také dobrý ALE nevím co je toto za závadu
00093 - Modul systému Quad (QDM)
Intermittent
můžete někdo poradit co je toto za systém a co může být v kytkách
mas pravdu, jsou veci, bez kterych 4-T nemuze pracocat spravne, a je jedno jestli ma 50let nebo prave sjel z linky.jericho-3 píše:Nemáš proč se omlouvat, spíš já měl dojem, že ty moje, kolikrát velice základní a dá se říct primitivní poznámky, Tě zarazily......![]()
Ale píšu to jen proto, že kolikrát přes veškerou elektroniku se zapomíná na to, že motor je v základu stejný jako na začátku století ...A kraviny jak je známo jsou nejdražší..
mas pravdu, jsou veci, bez kterych 4-T nemuze pracocat spravne, a je jedno jestli ma 50let nebo prave sjel z linky.jericho-3 píše:Nemáš proč se omlouvat, spíš já měl dojem, že ty moje, kolikrát velice základní a dá se říct primitivní poznámky, Tě zarazily......![]()
Ale píšu to jen proto, že kolikrát přes veškerou elektroniku se zapomíná na to, že motor je v základu stejný jako na začátku století ...A kraviny jak je známo jsou nejdražší..