kvalitní přední brzdové desky na GIV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kvalitní přední brzdové desky na GIV
Sháním nějaký kvalitnější brzdový destičky na přední 288 mm kotouč pro mé G4 za dobrou cenu. Kdyžtak budu rád i za nějaký tipy. Bůra za Ferodo DS 2500 tedy rozhodně dávat nebudu. Díky za nabídky. 

Bez kouře není legrace.
for nogis...Ferodo DS 2000 byly nahrazeny destičkami Ferodo DS Performance a ty se dají sehnat za 3.100Kč, tj. za stejnou cenu jakou uvádíš ty. Docela jsem o nich uvažoval, ale asi dám přednost destičkám Hawk Ceramic (snad mě vyjdou tak na 2.300Kč), nebpo se naštvu a nechám si poslat keramické Axxis z Kanady za 3.600Kč na obě nápravy.
Bez kouře není legrace.
Dej do vyhledavače ebay.de (nebo ebay.co.uk) a zadej Hawk Ceramic, nebo Hawk Brake Pads a ony ti vyjedou. Problém je v tom, že jsou k dostání jen v Anglii a USA. Mám výhodu, že kámoš má kámoše v Anglii a ten jede zrovna do ČR. Jinak cena o 1/3 nižší, než za kterou se tady dají nejlevněji sehnat Ferofo DS Performance.
Jinak prosím o ukončení tohoto tématu,neboť jsem si přes ebay objednal právě ony Hawk Performance Ceramic a do konce dubna je budu mít doma. Pak dám vědět, jak spolu s vrtanými Zimmermann Sport fungují (ale očekávám změnu k lepšímu, když tam mám teď nějaký noname destičky a ještě k tomu ojetý).

Jinak prosím o ukončení tohoto tématu,neboť jsem si přes ebay objednal právě ony Hawk Performance Ceramic a do konce dubna je budu mít doma. Pak dám vědět, jak spolu s vrtanými Zimmermann Sport fungují (ale očekávám změnu k lepšímu, když tam mám teď nějaký noname destičky a ještě k tomu ojetý).

Bez kouře není legrace.
-
- Nováček
Odpovědi: 0
Re: kvalitní přední brzdové desky na GIV
Prodám nové desky ATE na 4 golfa, samozřejmně v krabici s návodem na výměnu. Klidně osobní převzetí v Ostravě. Zašlu i foto pokud někdo chce. Pište na email jansafirek@seznam.cz Na ceně se dohodnem, určitě nechci to co v obchodě....dejme tomu 1000 kč?
Zdravím. Prodám úplně nové (ještě originálně zabalené) racingové brzdové desky značky ATE POWER PAD na vozy : audi A2, A3, škoda Fabie, Octavie, seat Leon, Toledo, WV golf, passat, polo, bora. K destičkám je danový doklad, jsou tedy pořád v plné záruce!
Značka: SPĚCHA = LEVNĚ !!!
více informací, plus foto na mailu arnii@seznam.cz
Značka: SPĚCHA = LEVNĚ !!!
více informací, plus foto na mailu arnii@seznam.cz
Re: kvalitní přední brzdové desky na GIV
mám napřdevonrex píše:Sháním nějaký kvalitnější brzdový destičky na přední 288 mm kotouč pro mé G4 za dobrou cenu. Kdyžtak budu rád i za nějaký tipy. Bůra za Ferodo DS 2500 tedy rozhodně dávat nebudu. Díky za nabídky.
TRW 1000kč
BREMBO 1200Kč
TOMEX 600kč

607632773