Inzerat??rada!!

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

radekVW
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Inzerat??rada!!

Příspěvek od radekVW »

Mam maly skromny dotaz dnes jsem narazil na inzera:''Diagnostika vag na cd v češtině, nastavení km, kódování klíčů,Reaktivace airbagů pro vozy vw, audi, škoda, seat, bmw a další- i fiat, lancia, atd. Dále power box pro motory tdi, nastavitelný..

FUNGUJE S OBD II kabelem???!!!

ZA 1200,-software je to pry VAG-com 304 upravena je to mozne at nekomu nenaletim..Diky za odpovedi
Matrix
Aktivista

Příspěvek od Matrix »

Tak to bude nějakej "černoch" za tuhle cenu né ? Tahle verze by měla s OBD II kabelem fungovat.
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
lake
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lake »

chcem to vidiet,ako s tym kablom nastavi km NA AUTE,KTORE MA NABEHANE VIAC AKO 100 KM
dash recalibration, chiptuning, autoelektrika
Odkodovanie
- Skoda Swing DELPHI, BLAUPUNKT
- VW RADIO LOW EU ,RCD310 ,RCD510
- Skoda Bolero
- VW RNS510
- SKODA COLUMBUS
- All versions SKODA STREAM, AUDIENCE, DANCE BLAUPUNKT, DANCE TECHNISAT
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

lake píše:chcem to vidiet,ako s tym kablom nastavi km NA AUTE,KTORE MA NABEHANE VIAC AKO 100 KM
asi tak (rofl) (rofl) (rofl)
jináč tenhel vag seženeš na netu zadarmo (LOL)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
dalik
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dalik »

No, na Octaviich do 8/2000 to umim i nejobycejnejsim kabelem... ale neptejte se me jak :-))
radekVW
Přispěvovatel

Příspěvek od radekVW »

Takze asi tak softik jsem si objednal,protoze kazdy rika,ze to stahnes na netu a kdyz se zeptam v jakem koliv foru nebo clanku kde?tak kazdy napise ´HLEDEJ´ nebo neco podobnyho..Jsem v teto veci amater,ale myslim si ze ty fora od toho jsou aby kazdy nasel to co hleda a ne aby nasel ´hledej´.Tak pak dam vedet jak mi to dorazi jak to funguje nebo nefunguje..
radekVW
Přispěvovatel

Příspěvek od radekVW »

Ahojte mam problem!!zakoupil jsem si ten program na upravu KM napr.Tachopro,magneti,C66 a dalsich 20.
Chci se zeptat ma usb kabel OBDII ani jeden mi nefunguje,je to tim ze tyto programy jsou delane na serial a nebo muj kabel nema ten klic??
Dekuji vsem kdyby mel nekdo zajem vymenu programu jsem ochoten pres S.Z se domluvit,logicky za program ktery mi bude ficet pres USB.
dalik
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dalik »

radekVW píše:Ahojte mam problem!!zakoupil jsem si ten program na upravu KM napr.Tachopro,magneti,C66 a dalsich 20.
Chci se zeptat ma usb kabel OBDII ani jeden mi nefunguje,je to tim ze tyto programy jsou delane na serial a nebo muj kabel nema ten klic??
Dekuji vsem kdyby mel nekdo zajem vymenu programu jsem ochoten pres S.Z se domluvit,logicky za program ktery mi bude ficet pres USB.
Problem nebude au tak v USB jako v hw klici ktery nemas. Kdyby to bylo tak jednoduche, nikdo by nekupoval tachopro apod za velke penize ale kazdy by si to jen stahnul :-)
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Tachopro je dosovský program, takže přes USB nikoli.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
radekVW
Přispěvovatel

Příspěvek od radekVW »

Tak vcem bude problem?Ten hw klic v kabelu nemam :(
Mam teda sehnat virtualni seriovy port nebo na 100% to bez toho klice nepujde..dik
mira
Přispěvovatel

Příspěvek od mira »

nepujde. a pres virtualni uz vubec ne. hlavne v dosu.
radekVW
Přispěvovatel

Příspěvek od radekVW »

to MIRA:takze ty programy mam k nicemu,ju?Musim mit proste HW klic..neda se do toho kabelu nejak dodelat?diky moc aspon vim co a jak
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

radekVW píše:Ahojte mam problem!!zakoupil jsem si ten program na upravu KM napr.Tachopro,magneti,C66 a dalsich 20.
zacinal jsem jako ty............mel jsem starej notes se seriovym portem pres ten šli nejake programi typu c66,vageprom atd............pak sem koupil novej notes s usb a ke kabelu dokoupil virtualni port a programy uz nesli...........po vsemoznejch badanich a schaneni ruznejch prej fungujicich klonu jsem koupil oficialne supervag a je klid uz je davno zaplacenej (rofl)
maniacdewil
Přispěvovatel

Příspěvek od maniacdewil »

c 66 tak se podívej co sis koupil http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=4304 (rofl) ,bud si kup kabel na com ,nainst. win98 abys moh do DOSu a pak ti třeba pulka prog pujde ,anebo obreč 1200.- a CD si pověš na zrcatko do auta ale hlavně to nezkoušej na autě,protože ty prog co ti poběžej na obyč kabel sou šit anebo bys mohl použit některy ale jen na pamět na kterou je přímo psanej v jiny by ti moh udělat peknej hokej.Jedinej soft na kterej jsem narazil a bezpečně funguje je vag eeprom programer ten si sežen a maš o km a pin do r.v. 00 postarano .Na novy roky budeš muset zainvestovat,jestli chceš pošli mi na meil seznam toho softu a ja ti kdyžtak přeberu ;)
CHYTRÝ MUŽ,DAROVANÉ OPICI DO OČÍ NEPLIVE :-)
radekVW
Přispěvovatel

Příspěvek od radekVW »

napis mi tvuj meil a ja ti to poslu..
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“