Jak zabespecit Octavii II?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jak zabespecit Octavii II?
Potřebuji zabespečit auto znamemu, jedna se mi o to v kterem miste a co rozpojit aby to nejelo a aby zlodej ktery sebou bude mit notebok s vagem to nemohl jednoduše uvest do chodu? Diky vsem za odpovedi.
Tak to se pleteš, většina aut VW atd. je odcizena právě přes diagnostiku, nebo(u starších) přes servisní kód budíků.cippis píše:podle mně se tyhle auta kradou už pouze odtahovkou, takže přivařit a zabetonovat
K tématu:
Jeden způsob se mi zdá jako ideální a při tom velice jednoduchý, nedávno jsme se o tom bavily s Andrem. Zveřejňovat se mi to nechce, jelikož by to postrádalo poté smysl, kdyžtak napiš SZ

KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

Re: Jak zabespecit Octavii II?
Jednoduchych, vtipnych a lacnych sposobov je vela. Napriklad jeden z nich: poprehadzuj medzi sebou vodice na patricnych konektoroch aj v protikuse.Petr L. píše:Potřebuji zabespečit auto znamemu, jedna se mi o to v kterem miste a co rozpojit aby to nejelo a aby zlodej ktery sebou bude mit notebok s vagem to nemohl jednoduše uvest do chodu? Diky vsem za odpovedi.
Opel Omega C 2.2DTI r.v.2001, Fiat Croma 1.9 TDid r.v. 1989 - ex
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
zpusobu je mnoho,
prerusit napajeni r.j.motoru /oblibene rele 109 /
nebo na privod paliva dat elmag. ventil treba ten co pouzivaji ty co delaj prestavby na LPG.
nebo vyndat diagnostickou zasuvku,nechat ji pod deklem a do diry strcit falesnou z vrakace,ma to ale nevyhodu pri diagnostice musis vylovit tu spravnou
jinak loupeznici ukradnou stejne vsechno,zalezi jak jsou sikovny
nebo na privod paliva dat elmag. ventil treba ten co pouzivaji ty co delaj prestavby na LPG.
nebo vyndat diagnostickou zasuvku,nechat ji pod deklem a do diry strcit falesnou z vrakace,ma to ale nevyhodu pri diagnostice musis vylovit tu spravnou

chiptuning píše:zpusobu je mnoho,
Jo ta falesna diag.zastrcka se mi lubi musim aplikovat
ja by som išiel nato ináč rafinovanejšie a čo tak urobit Gateway ??? napr urobot zniženie odporu ku RJ volantu ??
znižit odporo o 15 ohmov ale presný postup mušíš si naštudovat v schémach zapojenia jednotky volantu a poznať login procedúru , ak sa viznáš vieš kde mierim
alebo možnost 2 je http://zeder-zilina.sk/

-
- Přispěvovatel
ano ano ta brokovnica je fajn vola sa to asi samostrel.niekde som videl video vraj sa to pouzivalo v rusku.za soferovo sedadlo das kratku brokovnicu a cez nejaky mechanizmus upevnis na spust zlodes si sadne oprie sa asarkafarka píše:Nejlepší zabezpečení je brokovnice u pedálů a nasraný chřestýš na sedadle. Nic jiného na ty k.....y zlodějské neplatí.![]()
![]()

toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
-
- Přispěvovatel