Jak zabespecit Octavii II?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Petr L.
Nováček
Odpovědi: 0

Jak zabespecit Octavii II?

Příspěvek od Petr L. »

Potřebuji zabespečit auto znamemu, jedna se mi o to v kterem miste a co rozpojit aby to nejelo a aby zlodej ktery sebou bude mit notebok s vagem to nemohl jednoduše uvest do chodu? Diky vsem za odpovedi.
urgi
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od urgi »

stačí rozpojiť vypínačom obvod dodávky paliva teda vypnúť palivové čerpadlo a kludne aj štartovací kábel, poprípade niečo cez vypínač ukostriť a tým si odpáli poisku atď.
OOOO A7 ENGINE 4G 3.0 TDI 09/2011 motor CDUC 245HP / 7 gear s-tronic
cippis
Přispěvovatel

Příspěvek od cippis »

podle mně se tyhle auta kradou už pouze odtahovkou, takže přivařit a zabetonovat :D
Superb 2,0 Tdi DSG Style, A6 3,0 TDI Q S-line, M. Pajero I. 2,5 Td do lesa
Petr L.
Nováček

Příspěvek od Petr L. »

a v kterych mistech to mam v aute rozkuchat, abych mohl to cerpadlo prerusit a je nejaky spusob jak ten drat co nejjednoduseji najit.
A neskousel nekdo blokovat primo sbernici treba nejakym kondikem proti zemi?
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

cippis píše:podle mně se tyhle auta kradou už pouze odtahovkou, takže přivařit a zabetonovat :D
Tak to se pleteš, většina aut VW atd. je odcizena právě přes diagnostiku, nebo(u starších) přes servisní kód budíků.

K tématu:
Jeden způsob se mi zdá jako ideální a při tom velice jednoduchý, nedávno jsme se o tom bavily s Andrem. Zveřejňovat se mi to nechce, jelikož by to postrádalo poté smysl, kdyžtak napiš SZ ;)
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Csala
Přispěvovatel

Re: Jak zabespecit Octavii II?

Příspěvek od Csala »

Petr L. píše:Potřebuji zabespečit auto znamemu, jedna se mi o to v kterem miste a co rozpojit aby to nejelo a aby zlodej ktery sebou bude mit notebok s vagem to nemohl jednoduše uvest do chodu? Diky vsem za odpovedi.
Jednoduchych, vtipnych a lacnych sposobov je vela. Napriklad jeden z nich: poprehadzuj medzi sebou vodice na patricnych konektoroch aj v protikuse.
Opel Omega C 2.2DTI r.v.2001, Fiat Croma 1.9 TDid r.v. 1989 - ex
Petr L.
Nováček

Příspěvek od Petr L. »

je mi jasne ze proti odtazeni nic neudelam, tam pomuze jedine locator nebo mozna i GSM modul, ale jedna se mi o to ze zlodeji vlezou do garaze a maji celkem dost casu si s autem pohrat, momentalne vitezi varianta s rozpojenim cerpadla a prizemnenim pokud by zlodeji chteli tahat draty.
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

zpusobu je mnoho,
prerusit napajeni r.j.motoru /oblibene rele 109 /
nebo na privod paliva dat elmag. ventil treba ten co pouzivaji ty co delaj prestavby na LPG.
nebo vyndat diagnostickou zasuvku,nechat ji pod deklem a do diry strcit falesnou z vrakace,ma to ale nevyhodu pri diagnostice musis vylovit tu spravnou

jinak loupeznici ukradnou stejne vsechno,zalezi jak jsou sikovny :?
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

chiptuning píše:zpusobu je mnoho,
prerusit napajeni r.j.motoru /oblibene rele 109 /
nebo na privod paliva dat elmag. ventil treba ten co pouzivaji ty co delaj prestavby na LPG.
nebo vyndat diagnostickou zasuvku,nechat ji pod deklem a do diry strcit falesnou z vrakace,ma to ale nevyhodu pri diagnostice musis vylovit tu spravnou

jinak loupeznici ukradnou stejne vsechno,zalezi jak jsou sikovny :?

Jo ta falesna diag.zastrcka se mi lubi musim aplikovat
jadro19q
Přispěvovatel

Příspěvek od jadro19q »

ja by som išiel nato ináč rafinovanejšie a čo tak urobit Gateway ??? napr urobot zniženie odporu ku RJ volantu ?? ;) znižit odporo o 15 ohmov ale presný postup mušíš si naštudovat v schémach zapojenia jednotky volantu a poznať login procedúru , ak sa viznáš vieš kde mierim ;) alebo možnost 2 je http://zeder-zilina.sk/
sarkafarka
Přispěvovatel

Příspěvek od sarkafarka »

Nejlepší zabezpečení je brokovnice u pedálů a nasraný chřestýš na sedadle. Nic jiného na ty k.....y zlodějské neplatí. :x :x :x
skoda405
Přispěvovatel

Příspěvek od skoda405 »

sarkafarka píše:Nejlepší zabezpečení je brokovnice u pedálů a nasraný chřestýš na sedadle. Nic jiného na ty k.....y zlodějské neplatí. :x :x :x
ano ano ta brokovnica je fajn vola sa to asi samostrel.niekde som videl video vraj sa to pouzivalo v rusku.za soferovo sedadlo das kratku brokovnicu a cez nejaky mechanizmus upevnis na spust zlodes si sadne oprie sa a :bang: ale co potom s telom??
toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS

Yamaha FZ6S
sarkafarka
Přispěvovatel

Příspěvek od sarkafarka »

Na tělo je Viktor Čistič (rofl) (rofl) (rofl)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“