Číslo dílny: WSC 00028
Nalezena 1 chyba:
01126 - signal otacek motoru
16-10 - signal je mimo toleranci - Sporadická
snímač otáček to není nemáte s tím někdo více zkušeností auto jede někdy točí na omezovač někdy do 3000 ot,pak přestana jet sundám nohu z plynu nechám spadnout ot na minimum pak se zase chytí prostě pakárna
Jurec píše:no to sem si myslel taky ake kde začít a kde skončit ???????
Začať u konektoru na čidle a postupen sa dostať až k Riadiacej jednotke ale skús pri voľnobehu hýbať s káblami a možno, že taj aj zistíš v ktorom mieste je problém.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty preto mám 911 Turbo :DD
Jurec píše:no to sem si myslel taky ake kde začít a kde skončit ???????
Začať u konektoru na čidle a postupen sa dostať až k Riadiacej jednotke ale skús pri voľnobehu hýbať s káblami a možno, že taj aj zistíš v ktorom mieste je problém. Skús hladať možno to bude iba seknutý kábel. Teraz som mal podobný problém a bolo to v konekto zle prileihali piny. Prihol som a bolo dobre poprípade daj niečo na kontakty niekedy sa stáva, že je v konektore voda.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty preto mám 911 Turbo :DD
Taky mam takovej podobnej případ.Když to vytočim na 4000 tak to přestane zrychlovat,ale hnedka (během sekundy) to ještě přidá na větší otáčky 4400.Dělá mě to tak jednou do 1000 km.A taky se mě jednou stalo při těch otačkách že to uplně kleklo.Prostě to nemělo ten výkon na zrychlení.Šlo to na půl výkonu.Vypnul jsem zapalování a pak zapnul a dobrý.A závadu to žádnou nenašlo.A4 1,9tdi