stále nafta v oleji
Moderátoři: šulda, Moderátoři
stále nafta v oleji
Zdravím.Vím že toto téma tu už párkrát bylo ale toto jsem tu ještě nenašel.Můj problém je že i když jsem přetěsnil vstřiky novýma o-kroužkama na VW Passatu 1,9TDI 74 Kw tak mi to teče pořád dál.Měl jsem to na diagnostice a dělá to prý druhý válec tak co stím.Nateče mi tak 1litr na 100km a má to divný chod na volnoběch všechno se strašně klepe ale jak mírně přidám tak v pohodě a z výfuku jde mírně cítit nafta
na HDičku mi tohle dělal kapající vstřik + to ještě bíle kouřilo...
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
no já jen jestli jste je neskalpovaly při opětovném zasunutí do hlavy...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Když jste ty vstřiky dávali zpět do hlavy, mazli jste ty nový o-kroužky olejem? Protože jestli ne, tak se mohl některý z nich překroutit a pak netěsní. Jak vypadali ty starý o-kroužky? Byli odrbaný nebo na oko dobrý? Kolik to má nalítáno? Taky by už mohla bejt vymačkaná hlava, slyšel jsem že se to stává. Kolem toho tandemu by to týct taky mohlo.
Golf IV 1.9 TDI PD 74kW