US pristrojovka

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Maca
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

US pristrojovka

Příspěvek od Maca »

Lidi mam B3ku ale US verzy,takze je vsecno v jejich mirach a ted da se to nejak prehrat,bo jinak upravit? nebo vymenit pristrojovej panel..popr kdyby tam sel z novejsiho VW taky by to nebylo spatny... (noteeth)
Sid
Sběrač informací

Příspěvek od Sid »

Tak jediný co je odlišný jsou pouze potisky budíků :D , takže buď si pořiď hezký samolepky nebo můžeš vyměnit celou přístrojovku (k benzínu benzín a k naftě naftu), doporučuji i s kabeláží do pojistkovky (sem tam se některý drátky liší).

Vím o čem mluvím, už jsem měnil (chyběl mi MFA).
Maca
Přispěvovatel

Příspěvek od Maca »

Sid: No kdyby pocitadlo km a palubní pocitac neukazoval vsechno v us jednotkach tak to klido udelam...ale aby mi ty displeje ukazovaly nase jednotky???
mira
Přispěvovatel

Příspěvek od mira »

Maca: to se snad da zmenit v eepromce. ale nevim kde.
Maca
Přispěvovatel

Příspěvek od Maca »

mira : no super a ted uz jenom kde ta eepromka je??? jestli v palubce bo v pocitaci???
Sid
Sběrač informací

Příspěvek od Sid »

Pokud jí máš s MFA, tak bych jí přehodil komplet, já měl ještě mechanická počítadla samo že v mílích (LOL) , ale člověk si rychle zvykne (noteeth) .
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

Sid píše:Pokud jí máš s MFA, tak bych jí přehodil komplet, já měl ještě mechanická počítadla samo že v mílích (LOL) , ale člověk si rychle zvykne (noteeth) .
míle jsou dobrý na žárlivý manželky který choděj kontrolovat kolik km jsi najezdil a nepoznají v jakých jednotkách to měří (rofl) (rofl) (rofl)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Maca
Přispěvovatel

Příspěvek od Maca »

váha : No tak to nastesti nemam...dikybohu...staci ze se mpritelkyne porad pta kam jezdim (LOL)

No jasne ze je s MFA tak sem premejslel na pristrojovce z B5ky bo zB6 sice ma jinej konektor jiny zapojeni ale urco to pujde predelat,ne? (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“