zdravim nevedel by prosim nekdo jakto ze mi nejde klima u octavie I 1,9tdi 81kW...vetraky sepnou,kontrolka se rozsviti ale kompresor nesepne(ale kdyz kompresor odpojim a pustim si do nej proud tak kompresor funguje...)zkousel sem novy kompresor a porad to nejde,tak sem zkusil cidlo tlaku(to u plniciho "diry" na klimu) taky nepomohlo...uz nevim poradte prosim....diky
treba to dat na diag dat klimu precitat chyby ked nic tak merane hodnoty kanal 1 blok 1 a tam je cislo podla toho sa da zistit preco nespina kompresor.
Zkus se podívat na čtyřpólový konektor u startéru,jestli jdou vrtule tak by měl jít i kompresor,jde to vždycky spolu,je to v tom konektoru ten zelenočerný kabel,změř to zkoušečkou přímo tam
pojistka je OK...a ten proud mi do toho zelenyho dratu nejde,ale kdyz ho tam pustim tak se mi kompresor sepne...( a ty ventilatory taky nejdou) ale mam tady i new beetle a ten dela totez akorat jdou i ty vetraky ale kompresor ne,kdezto u ty octavie nejdou ani ty vetraky,ale kontrolka na AC se rozsviti...
Mira250f píše:pojistka je OK...a ten proud mi do toho zelenyho dratu nejde,ale kdyz ho tam pustim tak se mi kompresor sepne...( a ty ventilatory taky nejdou) ale mam tady i new beetle a ten dela totez akorat jdou i ty vetraky ale kompresor ne,kdezto u ty octavie nejdou ani ty vetraky,ale kontrolka na AC se rozsviti...
zkus se podivat na pojistky na baterce ty 3 zelený 30A Ta první z leva je na větráky, často bývá vypálená.