Problém po emisnej kontrole s VW PASSAT 1,9 TDi 96 kW, AVF
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problém po emisnej kontrole s VW PASSAT 1,9 TDi 96 kW, AVF
dnes som bol na emisnej kontrole a teraz zisťujem, že auto slabo ťahá. Je možné, že pri kontrole a zvýšení otáčok až do kritickej oblasti sa mohlo niečo poškodiť - na VAGu chyba 17965
-
- Aktivista
Re: Problém po emisnej kontrole s VW PASSAT 1,9 TDi 96 kW,
asi ti něco prdlo hadice přezkoušej od turba k motroru jestli ti tlak nefouká ven milošRapet píše:dnes som bol na emisnej kontrole a teraz zisťujem, že auto slabo ťahá. Je možné, že pri kontrole a zvýšení otáčok až do kritickej oblasti sa mohlo niečo poškodiť - na VAGu chyba 17965
a ako to preskúšať ?slovacek.milos píše:asi ti něco prdlo hadice přezkoušej od turba k motroru jestli ti tlak nefouká ven milošRapet píše:dnes som bol na emisnej kontrole a teraz zisťujem, že auto slabo ťahá. Je možné, že pri kontrole a zvýšení otáčok až do kritickej oblasti sa mohlo niečo poškodiť - na VAGu chyba 17965
-
- Aktivista
třeba s pomocníkem drží ti 2000 otáček kde máš turbo vidíš kam leze do sání taky najdeš,Rapet píše:a ako to preskúšať ?slovacek.milos píše:asi ti něco prdlo hadice přezkoušej od turba k motroru jestli ti tlak nefouká ven milošRapet píše:dnes som bol na emisnej kontrole a teraz zisťujem, že auto slabo ťahá. Je možné, že pri kontrole a zvýšení otáčok až do kritickej oblasti sa mohlo niečo poškodiť - na VAGu chyba 17965
a rukou jedeš po potrubí jestli někde nefouká
pokud si budeš jist těsností tk si někoho najdi kdo za jízdy odskouší váhu a tlak turba vagem
a tak postupně hledat nakonec zjistíš že se ti seká turbo a musí se vyčistit, děravá hadička, prostě postupně hledat
podobný problém jsem měl mimo VW a byla to hadička u světlometu jen jsem ji zasunul a naskočil i výkon miloš
ešte taká malá drobnosť - teplta motora je stále nižšia - nie optimálna ako predtým
slovacek.milos píše:třeba s pomocníkem drží ti 2000 otáček kde máš turbo vidíš kam leze do sání taky najdeš,Rapet píše:a ako to preskúšať ?slovacek.milos píše: asi ti něco prdlo hadice přezkoušej od turba k motroru jestli ti tlak nefouká ven miloš
a rukou jedeš po potrubí jestli někde nefouká
pokud si budeš jist těsností tk si někoho najdi kdo za jízdy odskouší váhu a tlak turba vagem
a tak postupně hledat nakonec zjistíš že se ti seká turbo a musí se vyčistit, děravá hadička, prostě postupně hledat
podobný problém jsem měl mimo VW a byla to hadička u světlometu jen jsem ji zasunul a naskočil i výkon miloš