Rada - trysky nebo chip
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rada - trysky nebo chip
Zdravím, chtěl bych se zeptat znalejších co by bylo lěpší, jestli dat nové trysky(520) nebo jít radši do chipu, mám oktávku po dědovi a chtěl bych ji jen trochu oživit, víceméně dostat se na úroveň silnější motorové verze 81Kw. Motor je AGR a auto má najeto ted 69000!! [/i]
Octavia r.v 97 - 66Kw, AGR+S502+chip made by TDIFUN, 127ps,331Nm
Re: Rada - trysky nebo chip
Neviem kolko financii si do toho ochotny dat, ale v tvojom pripade dyzy z AHF + prestavba na VNT+ chip by bolo asi najvhodnejsie riesenie ale pocitaj ze min. 1200eur len tak lyzne. Tie dyzy Race 520 co spominas uz potrebuju k efektivnemu vyuzitiu svojho potencialu podstatne iny a drahsi hardware a to uz nebude za 1200eurLegolas píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat znalejších co by bylo lěpší, jestli dat nové trysky(520) nebo jít radši do chipu, mám oktávku po dědovi a chtěl bych ji jen trochu oživit, víceméně dostat se na úroveň silnější motorové verze 81Kw. Motor je AGR a auto má najeto ted 69000!! [/i]

Re: Rada - trysky nebo chip
on asi myslel sprint520TDI tech píše:Neviem kolko financii si do toho ochotny dat, ale v tvojom pripade dyzy z AHF + prestavba na VNT+ chip by bolo asi najvhodnejsie riesenie ale pocitaj ze min. 1200eur len tak lyzne. Tie dyzy Race 520 co spominas uz potrebuju k efektivnemu vyuzitiu svojho potencialu podstatne iny a drahsi hardware a to uz nebude za 1200eurLegolas píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat znalejších co by bylo lěpší, jestli dat nové trysky(520) nebo jít radši do chipu, mám oktávku po dědovi a chtěl bych ji jen trochu oživit, víceméně dostat se na úroveň silnější motorové verze 81Kw. Motor je AGR a auto má najeto ted 69000!! [/i]. Ak chces investovat iba minimum penazi tak si zaplat kvalitny chip a budes na cas spokojny.

Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Odpovědi: 0
Byt tebou tak na tom aute par mesiacov pojazdim tak ako je a postupne ho dostavat do zataze (vyssie otacky, dlhsie plny plyn apod.) Predpokladam ze dedo nebol ziadny zavodnik a nemuselo by robit dobre ten "do lahka" zabehnuty motor a turbo dostavat v takomto stave cipom a ostrou jazdou na kraj moznosti
Ale je to tvoje auto... rozhodnutie je na tebe 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
zacal bych tryskama, ty seriovy bych prodal, protoze maj prd najeto, vydelas nakou kačku a koupil bych Sprint 764. auto ozije celkem slusne, kort pro novacka. pri vedrech si to bude na tom AGR trosku pokurovat, ale jako v norme. budes spokojenej a bude te to stat primerene penez.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
zas tak horký to nebude, přece jen to není závodní auto který jezdí pořád na max... navíc tdi vydrží hodně... ale přece jenom by jsi jí měl nejdřív trochu rozhejbat, držet jí ve vysokých atd... úpravy bych začal vyřazením EGR a vykucháním katu, a pak třeba ty sprinty 764subz3ro_tdi píše:Byt tebou tak na tom aute par mesiacov pojazdim tak ako je a postupne ho dostavat do zataze (vyssie otacky, dlhsie plny plyn apod.) Predpokladam ze dedo nebol ziadny zavodnik a nemuselo by robit dobre ten "do lahka" zabehnuty motor a turbo dostavat v takomto stave cipom a ostrou jazdou na kraj moznostiAle je to tvoje auto... rozhodnutie je na tebe

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Tak se opět hlásím, nechal jsem dát nové trysky FB sprint 502 a teď (protože mě to už nestačí
) tak bych si chtěl nechat udělat chip, díval jsem se kdo to tady dělá a našel sem TDifun a Dieselpower. Chtěl bych zeptat, kam je lepší zajet, popř jak je to cenově.Jinak jsem z Brna.

Octavia r.v 97 - 66Kw, AGR+S502+chip made by TDIFUN, 127ps,331Nm