Výměna Vstrikovacích trysek u G4 66 kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Výměna Vstrikovacích trysek u G4 66 kw
Prosím o radu, mám najeto 220tis. u G4 66kw 99" rád bych vyměnil vstřikovací trysky.Chlěl bych se zeptat zda je reálné je vyměnit doma bez něakého spec.vybavení.? Dělal jste to někdo nebo je nutné vždy změřit otvírací tlak na stolici..? děkuju
Ak ti mozem dat radu po vlastnej skusenosti tak ak nemas s autom problemy - nemen.
Ja som mal 240.000km tiez som pre istotu vymenil. Dal som BOSCH.
Po 3000km mi zacalo nieco poklepkavat na volnobeh. Vybral som vstreky von a 2 leju.
Dal som naspat povodne. Auto ide bez problemov.
Dnes uz nevies comu mozes verit
Ja som mal 240.000km tiez som pre istotu vymenil. Dal som BOSCH.
Po 3000km mi zacalo nieco poklepkavat na volnobeh. Vybral som vstreky von a 2 leju.
Dal som naspat povodne. Auto ide bez problemov.
Dnes uz nevies comu mozes verit

Transporter T5 1,9TDI BRS,
AUDI A6 3.0TDI
AUDI A6 3.0TDI
Děkuju, právě mám taky strach ,aby to nebyl krok zpět.Motor běži docela uspokojivě ,ale přijde mi kouří a těžko se to popisuje ale vůně spálené nafty není pri porování s jiným TDI taková..jako by spalování nebylo 100%. Našel jsem si trysky na e-bay (německé aukro) značku neznam ale označení je DSLA 150 P 706...cena 20euro-kus.Znáte je někdo?
Bacha na e-bay se prodávají i "těžké číny".cbpepe píše:Děkuju, právě mám taky strach ,aby to nebyl krok zpět.Motor běži docela uspokojivě ,ale přijde mi kouří a těžko se to popisuje ale vůně spálené nafty není pri porování s jiným TDI taková..jako by spalování nebylo 100%. Našel jsem si trysky na e-bay (německé aukro) značku neznam ale označení je DSLA 150 P 706...cena 20euro-kus.Znáte je někdo?

Doporučuji dát rovnou S764, což Ti přidá cca 25hp

Mrkni tady (ceny s DPH)... a pokud to dáš do účetnictví... nebo kamoš a "odmázne" Ti DPH

http://dieselpower.cz/doc/prices/vw_cenik_trysek_mo.pdf
GIV Variant TDi ???kW
K tomu hulení, jak to hulí černě?cbpepe píše:Děkuju, právě mám taky strach ,aby to nebyl krok zpět.Motor běži docela uspokojivě ,ale přijde mi kouří a těžko se to popisuje ale vůně spálené nafty není pri porování s jiným TDI taková..jako by spalování nebylo 100%. Našel jsem si trysky na e-bay (německé aukro) značku neznam ale označení je DSLA 150 P 706...cena 20euro-kus.Znáte je někdo?
K té jiné vůni, nemáš kat off (vyndaný/vykuchaný katalyzátor)?
To auto máš dlouho nebo jsi to tak koupil?
GIV Variant TDi ???kW
Ty trysky jso osvědčené a v pohodě do 1,9TDI (předpokládám, že máš motor AGR nebo ALH) místo chiptuningu, prostě řj počítá s menšíma tryskama a tak to s těmato dá víc nafty... tudíž cca +25hp. Pouze v létě, když tomu "dáš podlahu", tak to trochu zadýmí, ale snesitelněcbpepe píše:Ty blahopodle té tabulky co jsi posl tak Sprint 764 je na 2,5 tdi ..aby mi to nezabouchalo
A jakým způsobem se dají objednat..co znamená repase..? jako že zasílám své staré trysky na opravu..?

Repase = výměna trysek a seřízení, z tvých vstřikovačů vyndají staré trysky, namontují nové , zkontrolují a seřídí.
GIV Variant TDi ???kW