jaky olej do prevovky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jaky olej do prevovky
zdravim mam dotaz jaky olej do prevodovky?skoda octavia 1.9 tdi 96kw 6-kvalt najeto 170 tis km jsou poctive ale preci jen nevim kdo a jak s tim zachazel prede mnou mate nekdo zkusenost?nebo ho radeji nemenit? docetl jsem se ze to ma byt olej s oznacenim G 052 171 A2 ale nevim kde zjistit vyrobce atd predem díky
Když originál tak originál http://www.cc-autodily.cz/olej-prevodov ... 052+171+A2
Probíralo se to zde mnohokrát tak zkus hledat. Pokud se zeptáš na životnost auta - mě importér řekl 8let nebo 200000km, pokud se na auto potřebuju spolehnout těch pár korun bych neřešil a měnil.Power156 píše:ok, a má teda cenu ho měnit?? mám taky cca 170tis. Samozřejmě chápu že je asi lepší ho vyměnit když já ho tam mám asi 11letsice řikaj že je celoživotní( to je podle škodovky tak 150tis) někde sem taky četl že cca 300tis se sypala převodovka kvůli oleji, tak váhám vyměnit nebo ne.
G3 Variant synchro
Vyměnit, origo stojí asi 300kč/l ve Škodě, to nemá cenu řešit.Power156 píše:ok, a má teda cenu ho měnit?? mám taky cca 170tis. Samozřejmě chápu že je asi lepší ho vyměnit když já ho tam mám asi 11letsice řikaj že je celoživotní( to je podle škodovky tak 150tis) někde sem taky četl že cca 300tis se sypala převodovka kvůli oleji, tak váhám vyměnit nebo ne.