debil jak má být

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

debil jak má být

Příspěvek od Ladas »

http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 ... ummeru.htm

Někdy se stane že potkám "učitele" jsou 2 možnosti bezpečně ho předjet nebo se zastavit na kafe a počkat až se pitomec přesune o pár kilometrů dál ,no a toto je ukázkový komplexák a sobec v jedné osobě...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Jayson
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Jayson »

Kdybych ho potkal na pumpě, tak by dopadl hodně špatně, to bych vypnul mozek a začal do něj sypat.

Viz. http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008051805
xxxmisko
Přispěvovatel

Příspěvek od xxxmisko »

Bohuzial takychto pretekarov som u Vas v CR stretol ovela viac :tyc:
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

xxxmisko píše:Bohuzial takychto pretekarov som u Vas v CR stretol ovela viac :tyc:
mna nestihnu zblokovat :D
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Slajchy
Přispěvovatel

Příspěvek od Slajchy »

Hoši, takový lidi by vůbec neměli mít řidičák!!! Fakt mě toho dokáže vytočit do běla.
Toledo 1M 1,9 TDi ASV 110PS > cca 160PS PP764 + Čipík, EGR OFF, KAT OUT, Sound HIG END SPL 3KW, 18" Brock (RC Design) SLC chrom
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

něco podobnýho jsem potkal, červená fóbie HTP. ale neslevil jsem a on přišel o levé zrcátko..... :D
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
xxxmisko
Přispěvovatel

Příspěvek od xxxmisko »

MirekX píše:něco podobnýho jsem potkal, červená fóbie HTP. ale neslevil jsem a on přišel o levé zrcátko..... :D
:D tak mu treba. pred takymito kralmi ciest na fobiach, oktaviach, a tunovanych feliciach sa treba bat aj keby si siel s tankom... (LOL)
xxxmisko
Přispěvovatel

Příspěvek od xxxmisko »

netopier píše:
xxxmisko píše:Bohuzial takychto pretekarov som u Vas v CR stretol ovela viac :tyc:
mna nestihnu zblokovat :D
Raz som siel s takym slabsim renault clio 1.9D, pricom predomnou bola oktavia, ktora sla 70-80km/hod mimo dedin... tak som isiel na dlhsej rovinke predbiehat a ten zmrd zacal pridavat, ked som bol vedla neho. tak pekne smerovecka doprava, zmrdika som zablokoval, pricom ten musel brzdit ako cicina, lebo mi to na tom starom sunte bolo jedno, ci ho sejmem, alebo nie... Inak to bolo v nejakej 120km rychlosti. Nechapem preco to ti ludia robia, takychto zmrdikov by som najradsej zavrel do plynovej komory... (LOL)
Mongo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mongo »

no ale tak dnes mam silnejsi zazitok.... to uz bolo ine kafe... ked vam nieco taketo zacne robit vyklapacka... ked som chcel obehnut ju a autobus jebol sa predomna a nie a nie ma pustit... to uz som bol s nervami v koncoch a ked odbocil nevahal som ist za nimdalsich 20 km ked vystupil sofer z toho auta a vsimol si ma ze som sa za nim rozbehol tak nestihol sa ani poriadne vystat a neviem nebolo mu setko jedno ked za mnu z auta vybehli dalsi 2 urasteny mladenci... inac sa to stalo za Podhajskou smerom do Kalnej nad Hronom...
Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Naposledy mě takhle nechtěl pustit pán s octávií začal jsem ho předjíždět a přidával držel se do 180 ale já měl silnější nervy a taky delší pětku prostě radši by chcípnul než by se nechal předjet debil jeden a jak jsem ho vzal tak už jel zase normálně...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Taky nechápu tohle jednání, když mě někdo předjíždí a chce jet rychleji než já tak ho nechám a neštuduju víc...
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

Tomas.cz píše:Taky nechápu tohle jednání, když mě někdo předjíždí a chce jet rychleji než já tak ho nechám a neštuduju víc...
přesně, klidně se uhnu na krajnici i když mě předjíždí stará šáde a spěchá víc než já. Ale dost mě serou lidi, co mě předjedou těsně před cedulí konec obce (jezdím tachometrových skoro 60) a pak jedou 70-80.... to se mi oči zalejou krví.... :D :D
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

me se nedavno stalo neco podobnyho u Plzne, BMW 525D, zacinam ho davat, on zacina zrychlovat, kdyz vidi ze dostane na prdel, tak se na me zacina lepit a neuveritelne tomu dava a snazi se stihat, jelikoz mam KW zatacky pohoda, ale fakt sem myslel, ze on nekde vyleti. parkrat sem mu proslap brzdu a pak se na to vys.... mladej kluk s fotrovo autem, jak ja mu pral aby sel do policka...

a dalsi jobovecka byla v Kaznějově a tam me skoro pojel nakej malej Fiat, ale co ten v tom mel, to sem nechapal, bylo to beno, ale jelo to hodne dobre :-)
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
puci
Aktivista

Příspěvek od puci »

flekyc píše:me se nedavno stalo neco podobnyho u Plzne, BMW 525D, zacinam ho davat, on zacina zrychlovat, kdyz vidi ze dostane na prdel, tak se na me zacina lepit a neuveritelne tomu dava a snazi se stihat, jelikoz mam KW zatacky pohoda, ale fakt sem myslel, ze on nekde vyleti. parkrat sem mu proslap brzdu a pak se na to vys.... mladej kluk s fotrovo autem, jak ja mu pral aby sel do policka...

a dalsi jobovecka byla v Kaznějově a tam me skoro pojel nakej malej Fiat, ale co ten v tom mel, to sem nechapal, bylo to beno, ale jelo to hodne dobre :-)
čo tak uno turbo, to ide jak kua.

ináč ja jazdím na ivecu daily a takých, čo mi pridávajú pri obiehaní reišim smerovkou do prava a tlačím to do poľa.pa pa
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

Chlapi a co děláte když negramot předjíždí,evidentně ví že mu to nedá a spoléhá na to že protijedoucí spomalí-zastaví a uhne.Brzdit,nebrzdit?V osobáku brzdím,v náklaďáku nee,ale pak to svědomí,kdyby se rozštípal....
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“