Automatické zamykání dveří Octavia, jak na to .. ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Automatické zamykání dveří Octavia, jak na to .. ?
Zdravím všechny, někde jsem zaslechnul, že se dá nastavit kabelem funkce u oktavky, aby se po rozjezdu samy zamkly dveře, nevíte prosím jak to přesně udělat ... Rád bych to udělal ženě .. .
Díky za tip ...
Díky za tip ...
Nevím jak u Octávky, ale u Fábie se to nastavuje v komfortní jednotce. Přesný návod máš popsán ve VISu 2. Pokud ho nemáš, stáhni si ho odtud.
http://rapidshare.de/files/10067589/Vis_2.rar.html
http://rapidshare.de/files/10067589/Vis_2.rar.html
- travel242fx
- Přispěvovatel
ja mam alarm co podporuje tuto funkciu ...ale problem je v tom ze ja mam na zamikanie SERVOMOTORCEK a ked sedis v aute a zamknu sa naraz vsetky dvere tak tak pocut buchnutie ako keby ti prave vrazil do okna niekto s kladivom a vzdy som sa tak nalakal ze to nepouzivam .Ono je to dobre na tie pneumaticke alebo elektromagneticke zamikania kde to prebieha pekne tichucko . Inak je to dobra vec .....
Renault KANGOO 1,5dci, 78kW , r.v.2010: najeto 388000km - OFF
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
Skoda octavia combi 1,6 Tdi 85kW , r.v.2017 najeto 170000km - ON
- lubomt
- Aktivista
ja to mam uz 4 roky a som s tym spokojny,nevadi mi ,ze to buchne pri rozjazde a pri vytiahnuti klucov... To akoze pri vystreleni airbagov sa same odomknu alebo to je kanadsky zartik? Este som o tom nepocul...
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
- maros4341
- Aktivista
lubomt píše:ja to mam uz 4 roky a som s tym spokojny,nevadi mi ,ze to buchne pri rozjazde a pri vytiahnuti klucov... To akoze pri vystreleni airbagov sa same odomknu alebo to je kanadsky zartik? Este som o tom nepocul...
odomkne sa to pri aktivacii airbagov. Samozrejme mam na mysli stale len orignalny system zamykania - komfort. Da sa to overit tak, ze zamknes auto a pomocou diagnostiky vstupis do modulu AIRBAG a pomocou testu akcnych clenov sa to da nasimulovat....

maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
jednotka komfortu dostane pri vystreleni airbagu vedet pomoci linky "Crash Signal", coz je obvykle fialovo-modry drat. Odemke dvere a rozsviti vnitrni osvetleni.maros4341 píše:lubomt píše:ja to mam uz 4 roky a som s tym spokojny,nevadi mi ,ze to buchne pri rozjazde a pri vytiahnuti klucov... To akoze pri vystreleni airbagov sa same odomknu alebo to je kanadsky zartik? Este som o tom nepocul...
odomkne sa to pri aktivacii airbagov. Samozrejme mam na mysli stale len orignalny system zamykania - komfort. Da sa to overit tak, ze zamknes auto a pomocou diagnostiky vstupis do modulu AIRBAG a pomocou testu akcnych clenov sa to da nasimulovat....
-
- Přispěvovatel
Re: Automatické zamykání dveří Octavia, jak na to .. ?
Pánové ..., všem moc děkuji za tip ... o víkendu skočím za kamarádem co má vag-com aby mi to zkusil nastavit ...
DES
DES