Tak nám ukradli Sharana
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak nám ukradli Sharana
Tak švagrovi dnes v noci v Příšovicích ukradli stříbrného Sharana 3L6 3674 VIN-WVWZZZ7MZ2V047313, tak pokud někdo viděl někde postávat v okolí Liberce, Jablonce, Ml. Boleslavi takové auto (neb mi bylo řečeno ,že někdy ho jen kousek odvezou vezmou co je potřeba a nechaj ho stát) viděl, dejte prosím vědět. Může se ale objevit i bazaru a nebo spíš na díly, čož je asi nedohledatelné.
souhlas i zkušenosti...TDI tech píše:Ked ide na diely tak uz je reozobrate do srubky a mozes sa snim rozlucit. Pokial ide na "dvojicku" tak uz nanho vopred cakaju doklady. Vtedy ho ukradnu a zoberu niekde na uplne ine miesto (tak cca. do 30km) a nechaju ho par dni len tak stat, aby sa presvedcili ci v nom nijeje GPS/LoJack a pod.
Hej ten sherlog mi už odporúčali. U nás sa kradnú len oktávky, za posledných pár rokov akurát zmizol len jeden opel tigra. Tu si väčšinou ľudia kupujú oktávky, prípadne fabie.MIKI ® píše:krade se všechno to by jsi nemohl mýt nic... já dělám v sherlogu a vidím že ten produkt fakt funguje...Non1 píše:U nás kradnú Oktávky TDi ako na bežiacom páse, dokonca aj z garáže. To je jediný dôvod, prečo nechcem auto od VW Group.
Pokiaľ to má kolesá alebo kozy, tak s tým budú čoskoro problémy...
Z venku neměl navíc nic , ani jedinou samolepku nebo nějaký škrábanecAudi A4 píše:Sem z Turnova nemá něco navíc, jak ho kdyžtak poznat.jen já mam u nás 2 známý se stříbrnym sharanem
Po otevření pravých dveří je vidět dost amatérsky přidělanej přední blatník ( práce značk. servisu v DE) jinak když nakoukneš oknem tak multifunkční volant, vyhř. sedačky klimatronik, vyhř. př. a zad. okno
no tak to jsou amatéří jelikož profi používaj GSM rušičkuTDI tech píše:Ked ide na diely tak uz je reozobrate do srubky a mozes sa snim rozlucit. Pokial ide na "dvojicku" tak uz nanho vopred cakaju doklady. Vtedy ho ukradnu a zoberu niekde na uplne ine miesto (tak cca. do 30km) a nechaju ho par dni len tak stat, aby sa presvedcili ci v nom nijeje GPS/LoJack a pod.
co se týče zcela jednouduchého zabezpečení
ta stačí dát do auta mobil se simkartu od t-mobilu
z mobilu odinstalovat reproduktory a vibrační motorek
a zapojit ho na auto nabíječku a dát ho do plastové krabičky aby nešlo poznat co to je
pokud se auto ztratí stačí zavolat na operátora
a zaptat se kde se mobil nalézá

--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

No, spread spectrum ani hopping to není, takže spektráč vedle auta a není co řešit... faradayova klec... lokalizace neřádu... a pohodaMIKI ® píše:má svoje vysílačeTomas.cz píše:Šerlog má nějakou vlastní síť ne, aspoň tak jsem to pochopil.

GIV Variant TDi ???kW
JJ a nehorší je ž fyzikální zákony neojebe sherlog ani podobný věci...Slavkov píše:No, spread spectrum ani hopping to není, takže spektráč vedle auta a není co řešit... faradayova klec... lokalizace neřádu... a pohodaMIKI ® píše:má svoje vysílačeTomas.cz píše:Šerlog má nějakou vlastní síť ne, aspoň tak jsem to pochopil.... pro zábavu se neřád může projet vlakem...
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel