sdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
sdi
jezdilo to dokut jsem to ne vičistil startovaloto naškrt akorat kdiš jsem jel velkymi otačkami tak mi nekdy vipnul morot ale kdiš jsem ubral pochvilce se naplnila nafta a jelo to dal
moje skype je Mira.B.M.W
Re: sdi
Co to je chlape, vetšinou na tohle nereaguju, ale to snad nemyslíš vážně, takhle psát.MIR.B.M.W píše:jezdilo to dokut jsem to ne vičistil startovaloto naškrt akorat kdiš jsem jel velkymi otačkami tak mi nekdy vipnul morot ale kdiš jsem ubral pochvilce se naplnila nafta a jelo to dal

Naposledy upravil(a) Audi A4 dne 05 pro 2009, 18:00, celkem upraveno 1 x.
Audi A4 quattro Tdi bez uprav...
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Re: sdi
zkus se o tom ještě více rozepsat a popsat závadyMIR.B.M.W píše:jezdilo to dokut jsem to ne vičistil startovaloto naškrt akorat kdiš jsem jel velkymi otačkami tak mi nekdy vipnul morot ale kdiš jsem ubral pochvilce se naplnila nafta a jelo to dal

třeba jak tostartuje teď a co jsi vlastně vičistil a jak se ten motor vlastně vipíná...moc to nechápem

***VAG,PSA,Renault***
Kokote, Madare...všechny tady urážíš, ale asi by ses měl zaměřit na sebe, přečíst pár knížek, naučit nějáký pravidla..Já vim, že tady nejsme od toho, ale tohle fakt nebaví ani číst. Nejdřív se tomu člověk zasměje, ale když pak ještě kolem sebe kopeš a urážíš..borec,fakt
Nemyslim to špatně, ale uznej sám
Nemyslim to špatně, ale uznej sám
Audi A4 quattro Tdi bez uprav...
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
- Aktivista