Problem ABS/ESP Sharan 2001/TDI

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Stanka
Nováček
Odpovědi: 0

Problem ABS/ESP Sharan 2001/TDI

Příspěvek od Stanka »

Ahojte,
na Shrane mi svieti kontrolka ESP. Po pripojeni na VAG mi pise chybovu hlasku v rj. ABS "Snimac uhlu rizeni- neduvieryhodny signal". Po vymazani hlasky kontrolka zhasne a po prejdeni cca 1km sa znovu rozsvieti. Skusala som zakladne nastavanie uhla riadenia ale zakladne nastavenie nedokaze prebehnut a v chybovych hlaskach vypise chybu zakladneho nastavenia.
Stretol sa s tym uz niekto? (hm)
Radek
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem ABS/ESP Sharan 2001/TDI

Příspěvek od Radek »

Stanka píše:Ahojte,
na Shrane mi svieti kontrolka ESP. Po pripojeni na VAG mi pise chybovu hlasku v rj. ABS "Snimac uhlu rizeni- neduvieryhodny signal". Po vymazani hlasky kontrolka zhasne a po prejdeni cca 1km sa znovu rozsvieti. Skusala som zakladne nastavanie uhla riadenia ale zakladne nastavenie nedokaze prebehnut a v chybovych hlaskach vypise chybu zakladneho nastavenia.
Stretol sa s tym uz niekto? (hm)
Mohl by to byt kroužek pod volantem.
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

Jo to je kroužek pod volantem.Já ho taky měnil.Mám ještě jeden zánovní,když budeš chtít.Nový stojí asi 6tis.Kč.Docela pálka. (LOL)
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

Číslo kroužku je 1J0 959 654.Na modely od 00 víš.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
P.TAZZ
Aktivista

Příspěvek od P.TAZZ »

sharik4x4 píše:Jo to je kroužek pod volantem.Já ho taky měnil.Mám ještě jeden zánovní,když budeš chtít.Nový stojí asi 6tis.Kč.Docela pálka. (LOL)
Ty k*á*o to je teda darda a jestli je to tohle číslo tak bych ho moch sehnat podstatně levnějc,teda zánovní. (crazy)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“