renault megan 1,9dti
Moderátoři: šulda, Moderátoři
renault megan 1,9dti
renault megan 1,9dti r.v.1999 mam problem s čerpadlem pada mi nafta přes přepad do nadrže nevite jak to jde vyřešit?
ibiza 19tdi 66kw bez dymu to nejde
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: renault megan 1,9dti
spětné ventily stojí 240 korun kus dej je až k nádrži a máš dopadánowaNa píše:renault megan 1,9dti r.v.1999 mam problem s čerpadlem pada mi nafta přes přepad do nadrže nevite jak to jde vyřešit?
Re: renault megan 1,9dti
máš na ventílky link nebo objednací číslo .to se vždy hodíslovacek.milos píše:spětné ventily stojí 240 korun kus dej je až k nádrži a máš dopadánowaNa píše:renault megan 1,9dti r.v.1999 mam problem s čerpadlem pada mi nafta přes přepad do nadrže nevite jak to jde vyřešit?miloš
-
slovacek.milos
- Aktivista
napíšu ti jak to řeším jáwaNa píše:prosim vas napište mi kde ho seženu pada mi to tak moc že už nemužu pomalu ani nastartovat
mám AC pumpu ze 120 napojím průhlednou hadici z výčepu sodovek a piva,černé hadičky
tou AC tahám naftu z nádrže před filtrem a u čerpadla
podle bublin lokalizuji místo kde se přisává vzduch a opravuji
co se týče věcí na čerpadlo, zpětné ventily, pumpičky, tak ve strážnici na ulici újezd je antonín zelina autodíly číslo si najdete na netu odvolejte se na moje jméno zašle poštou nevolejte mu mimo pracovní dobu 8-17 a v době oběda to ho naserete