Haldex
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Haldex
čau chlapi mám 4golfa haldexa...a letos v zimě když napadlo tak sem byl létat smyky u nás serpentýnama...ale nevím co se děje s abs...prostě když už jedu smykem...a držím plný plyn...a zrazu skoím na brzdu tak je ten pedál tvrdý a jenom vrčí abs...ale začne to fungovat až tak po vteřině což je dost velká doba když letím..a potřebuju brzdit a ono to nebrzdí...nevíte někdo co se tam odehrává..a nebo jak by to šlo upravit? třeba softwarově? je to blbý dotaz...ale zajímalo by mně to....díky
-
- Aktivista
BH motor píše:ked odpojis abs tak ti nepojde haldex. signal otaciek kolies berie po CAN s abs. ale skus nahradit abs s eds co tam mas za ciste abs a nebudes mat tento problem

Nehledě na to, že pokud to dělá ve více než cca 40km/h, tak tam už ASR systém EDS nevyužívá nebo se mýlím?
Braňo nechci do tebe rýpat, pouze bych se rád dozvěděl více o funkčnosti těchto "semi"čtyřkolek

GIV Variant TDi ???kW
-
- Nováček
presne tak 4kolka ma len abs eds alebo komplet esp. ak sa ti rozsvecuje protipreklz tak je tam esp. a ked podlozis jedno kolo ides dalej to nieje quattro ako u audi kde je diferak torsen bez svornosti, len prerozdeluje moment. haldex ked je zopnuty sa tvari ako dve nezavisle hnane napravy. ale to sa len tak tvari
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
-
- Nováček
jo ale zkoušeli jste to někdy na sněhu... jet já nevím...prostě letět bokem pravou zatáčku...držet plně vytočenou 3 pak přijde levá zatáčka do které musím trocha na brzdu...ale ten pedal je prostě tvrdý jak kdyby vubec nefungoval v ten moment podtlak posil. a abs vrčí jak střeštěné...jen mně to prostě zajímá co se tam děje..zkuste to nědo...ale zrovna ted není na to moc sněhu...ale zkuste to... 

-
- Aktivista