Váš názor na dechovou zkoušku při každé kontrole???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Odpovědi: 0
Váš názor na dechovou zkoušku při každé kontrole???
Mě to přijde jako zbytečná buzerace. Určitě nechlastám a nesedám za volant, ale v dnešní době kdy se v okolních státech pár desetin promile toleruje mi to přijde dost absurdní.
http://domaci.ihned.cz/c1-39504250-od-l ... va-zkouska
http://domaci.ihned.cz/c1-39504250-od-l ... va-zkouska
- Bugs.Bunny
- Aktivista
já s tím souhlasím , znám několik blbů co do půlnoci chlastaj a v šest ráno jedou do práce autem , nebo bejvalej soused přijel před barák vykulil se z auta a pěšky se nemohl trefit do vrat , ale ten už je bez papírů když řídil trolejbus cestující ho bonzli a on na policajty vytáh bouchačku že nebude dejchat že jede dál ( 2,5 promile )
G4 ARL chip Reesha , turbo - Oleg turbopower (2,... bar )
140 KW 435 nm ( na ježdění do práce ideál )( bude na prodej )
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
-
- Přispěvovatel
1pavel píše:já s tím souhlasím , znám několik blbů co do půlnoci chlastaj a v šest ráno jedou do práce autem , nebo bejvalej soused přijel před barák vykulil se z auta a pěšky se nemohl trefit do vrat , ale ten už je bez papírů když řídil trolejbus cestující ho bonzli a on na policajty vytáh bouchačku že nebude dejchat že jede dál ( 2,5 promile )

- Bugs.Bunny
- Aktivista
Klidně mu ukážu doklady a dýchnu,ale já to vše zvládnu během 1min. tak ať oni se zařídí podle toho,ne že půjde do auta sedne si a deset min tam čeká až mu sdělí že je vše v pořádku.Pak těch 10 min budu muset někde nahnat v případě že spěchám.
Stejně tak mě sere když tě chytí,že překročím rychlost.Ano souhlasím s pokutou dáš peníze,ale opět čekáš než to vypíšou a tudíž to má za následek že hned po odjezdu stejně pojedeš rychle.
Tohle není způsob jak řidiče přimět opatrnosti,nějakým bodovým systémem a pokutou.Dokud si dotyčný při lepším neprojde několikaměsíční bolestí v nemocnici nic mu nezabrání to dělat dál.
Stejně tak nějaká blbost NEMYSLÍŠ ZAPLATÍŠ to je dobrý tak na 3min když se na to díváš a ještě ti tam nic neukážou.Po 5 minutách než dojdeš do auta na to zapomeněš a jedeš podle potřeby.
Vše je to o tom dokud se nespálíš.Na motorce jsem taky jezdil jako nesmrtelnej a vždy jsem chtěl silnici dokud mě ožralej nesrazil autem(jeho vinou) a čekalo mě 8 operací.
Takže závěrem ať si každý jezdí jak chce,ale tak aby neudělal nic ostaním s tím,že musí počítat co se mu může stát.
Stejně tak mě sere když tě chytí,že překročím rychlost.Ano souhlasím s pokutou dáš peníze,ale opět čekáš než to vypíšou a tudíž to má za následek že hned po odjezdu stejně pojedeš rychle.
Tohle není způsob jak řidiče přimět opatrnosti,nějakým bodovým systémem a pokutou.Dokud si dotyčný při lepším neprojde několikaměsíční bolestí v nemocnici nic mu nezabrání to dělat dál.
Stejně tak nějaká blbost NEMYSLÍŠ ZAPLATÍŠ to je dobrý tak na 3min když se na to díváš a ještě ti tam nic neukážou.Po 5 minutách než dojdeš do auta na to zapomeněš a jedeš podle potřeby.
Vše je to o tom dokud se nespálíš.Na motorce jsem taky jezdil jako nesmrtelnej a vždy jsem chtěl silnici dokud mě ožralej nesrazil autem(jeho vinou) a čekalo mě 8 operací.
Takže závěrem ať si každý jezdí jak chce,ale tak aby neudělal nic ostaním s tím,že musí počítat co se mu může stát.
Tel:776005385 Nový Bor
ono to má i pozitiva už vidím jak jim v březnu dojdou náusky na měřák a na další nebudou peníze , tak projistotu nebudou stavět vůbec 

G4 ARL chip Reesha , turbo - Oleg turbopower (2,... bar )
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
titan0306 píše:Mě osobně neserou kontroly,ale ta jejich rychlost u toho.Zastaví tě dáš jim doklady a přesto, že máš vše v pořádku zdrží tě přinejmenším 10min.
Ono to s tou dobou nezáleží na nich. Maji za povinnost udělat lustraci vozidla, osob, zda nemá zákaz řízení, nebo by měl nástup do výkonu trestu. Záleží na té osobě, jako je operační, který se nudí na konci vysílačky, zda to udělá co nejdřív.
Pak musí opsat osobu, že ji kontroloval.
Ale zas na druhou stranu jezdí vícečlenná hlídka, tak by zas ten druhý polda mohl udělat dechovou zkoušku.
Je pravda, že někdo opravdu pospíchá, třeba veze tchýni na vlak.

Já jsem pro dýchání!
Ja by som bol za. Keď chce niekto chlastať, chlastaj, ale ruky preč od volantu.TDI tech píše:Neblbni, keby to zaviedli u nas na slovensku to by nam ani MHDcka nejazdila (aj soferi autobusu u nas chodia nadrbany)notobi píše:plnej souhlas taky sem pro a ještě bych uzákonil víc jak jedno promile v krvi doživotní zákaz řízení ono by je to přešlo kreteny jít ožralý za volant
Pokiaľ to má kolesá alebo kozy, tak s tým budú čoskoro problémy...