Váš názor na dechovou zkoušku při každé kontrole???

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Bugs.Bunny
Aktivista
Odpovědi: 0

Váš názor na dechovou zkoušku při každé kontrole???

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Mě to přijde jako zbytečná buzerace. Určitě nechlastám a nesedám za volant, ale v dnešní době kdy se v okolních státech pár desetin promile toleruje mi to přijde dost absurdní.

http://domaci.ihned.cz/c1-39504250-od-l ... va-zkouska
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Mě osobně neserou kontroly,ale ta jejich rychlost u toho.Zastaví tě dáš jim doklady a přesto, že máš vše v pořádku zdrží tě přinejmenším 10min. :x
Tel:776005385 Nový Bor
Bugs.Bunny
Aktivista

titan0306 píše:Mě osobně neserou kontroly,ale ta jejich rychlost u toho.Zastaví tě dáš jim doklady a přesto, že máš vše v pořádku zdrží tě přinejmenším 10min. :x
Připočítej 2min navíc. Než dojde pro drager, než to vybalí...........

Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

a divíš se? skoro každej den se stane nehoda kde je řidič nažranej a někoho zabije
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

já s tím souhlasím , znám několik blbů co do půlnoci chlastaj a v šest ráno jedou do práce autem , nebo bejvalej soused přijel před barák vykulil se z auta a pěšky se nemohl trefit do vrat , ale ten už je bez papírů když řídil trolejbus cestující ho bonzli a on na policajty vytáh bouchačku že nebude dejchat že jede dál ( 2,5 promile )
G4 ARL chip Reesha , turbo - Oleg turbopower (2,... bar )
140 KW 435 nm ( na ježdění do práce ideál )( bude na prodej )
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

já s tim plně souhlasím a ještě bych k tomu přidal test na drogy !!!!!!
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
xxxmisko
Přispěvovatel

Příspěvek od xxxmisko »

1pavel píše:já s tím souhlasím , znám několik blbů co do půlnoci chlastaj a v šest ráno jedou do práce autem , nebo bejvalej soused přijel před barák vykulil se z auta a pěšky se nemohl trefit do vrat , ale ten už je bez papírů když řídil trolejbus cestující ho bonzli a on na policajty vytáh bouchačku že nebude dejchat že jede dál ( 2,5 promile )
(LOL) sak je v praci, sa nebude zdrzovat nejakymi formalitami
Bugs.Bunny
Aktivista

Samozřejmě také nic nemám proti dechovým zkouškám. Policajt přeci stejně jako doted když měl i malé podezření provedl dechovou zkoušku. Jen mi přijde zbytečné to dělat úplně pokaždé. Když se rozhodne někdo z alkoholem v krvi řídit tak bude stejně jako do této doby doufat, že ho nikdo nezastaví.

titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Klidně mu ukážu doklady a dýchnu,ale já to vše zvládnu během 1min. tak ať oni se zařídí podle toho,ne že půjde do auta sedne si a deset min tam čeká až mu sdělí že je vše v pořádku.Pak těch 10 min budu muset někde nahnat v případě že spěchám.

Stejně tak mě sere když tě chytí,že překročím rychlost.Ano souhlasím s pokutou dáš peníze,ale opět čekáš než to vypíšou a tudíž to má za následek že hned po odjezdu stejně pojedeš rychle.

Tohle není způsob jak řidiče přimět opatrnosti,nějakým bodovým systémem a pokutou.Dokud si dotyčný při lepším neprojde několikaměsíční bolestí v nemocnici nic mu nezabrání to dělat dál.
Stejně tak nějaká blbost NEMYSLÍŠ ZAPLATÍŠ to je dobrý tak na 3min když se na to díváš a ještě ti tam nic neukážou.Po 5 minutách než dojdeš do auta na to zapomeněš a jedeš podle potřeby.
Vše je to o tom dokud se nespálíš.Na motorce jsem taky jezdil jako nesmrtelnej a vždy jsem chtěl silnici dokud mě ožralej nesrazil autem(jeho vinou) a čekalo mě 8 operací.
Takže závěrem ať si každý jezdí jak chce,ale tak aby neudělal nic ostaním s tím,že musí počítat co se mu může stát.
Tel:776005385 Nový Bor
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

ono to má i pozitiva už vidím jak jim v březnu dojdou náusky na měřák a na další nebudou peníze , tak projistotu nebudou stavět vůbec :D
G4 ARL chip Reesha , turbo - Oleg turbopower (2,... bar )
140 KW 435 nm ( na ježdění do práce ideál )( bude na prodej )
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
Rafan33
Nováček

Příspěvek od Rafan33 »

titan0306 píše:Mě osobně neserou kontroly,ale ta jejich rychlost u toho.Zastaví tě dáš jim doklady a přesto, že máš vše v pořádku zdrží tě přinejmenším 10min. :x

Ono to s tou dobou nezáleží na nich. Maji za povinnost udělat lustraci vozidla, osob, zda nemá zákaz řízení, nebo by měl nástup do výkonu trestu. Záleží na té osobě, jako je operační, který se nudí na konci vysílačky, zda to udělá co nejdřív.
Pak musí opsat osobu, že ji kontroloval.
Ale zas na druhou stranu jezdí vícečlenná hlídka, tak by zas ten druhý polda mohl udělat dechovou zkoušku.
Je pravda, že někdo opravdu pospíchá, třeba veze tchýni na vlak. :D Tak by si tu kontrolu mohli odpustit, ale záleží na přístupu k poldům.

Já jsem pro dýchání!
notobi
Přispěvovatel

Příspěvek od notobi »

plnej souhlas taky sem pro a ještě bych uzákonil víc jak jedno promile v krvi doživotní zákaz řízení ono by je to přešlo kreteny jít ožralý za volant
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

notobi píše:plnej souhlas taky sem pro a ještě bych uzákonil víc jak jedno promile v krvi doživotní zákaz řízení ono by je to přešlo kreteny jít ožralý za volant
Neblbni, keby to zaviedli u nas na slovensku to by nam ani MHDcka nejazdila (aj soferi autobusu u nas chodia nadrbany) (LOL)
Non1
Přispěvovatel

Příspěvek od Non1 »

TDI tech píše:
notobi píše:plnej souhlas taky sem pro a ještě bych uzákonil víc jak jedno promile v krvi doživotní zákaz řízení ono by je to přešlo kreteny jít ožralý za volant
Neblbni, keby to zaviedli u nas na slovensku to by nam ani MHDcka nejazdila (aj soferi autobusu u nas chodia nadrbany) (LOL)
Ja by som bol za. Keď chce niekto chlastať, chlastaj, ale ruky preč od volantu.
Pokiaľ to má kolesá alebo kozy, tak s tým budú čoskoro problémy...
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Sice to chvíli zdrží, ale je to po dlouhý době dobrej nápad. Jsem jednoznačně pro. ;)
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“