Měl bych dotaz,mám octavku 1.9tdi 81kw a chtěl jsem se zeptat jestli jste někdo neřešil tento problém-první start když je auto studené,tak špatně chytá,ale když to nechám o chviku dýl..po zhasnutí kontrolky žhavení,jakoby přežhavit tak to chytá dobře...žhaviče ok,diagnostika bez závad.A tento problém je asi od 3°C až do -hodnot.Prostě když startuju hned po zhasnutí kontrolky žhavení tak mám problém,auto má najeto necelých 120000,prosím poraďte mi někdo....díky!!!
No já si právě myslím že to žhaví co se týče délky žhavení tak jak má,ale zkusit to můžu,spíš mi to přijde jako nějaký problém...s naftou?..dávka?..nebo jestli je možné, že by špatně prášily vstřiky?Jinak to napodruhé chytne hned,a potom celý den bez problému.
No možná se ptám hloupě,ale jaký graf máš namysli?,Na čtečce je předvsřik OK.Nenapadá mě co ještě zkontrolovat,ale chytat by to snad mělo napoprvé hned jak kontrolka zhasne...no ne????Přijde mi divný když je zima čekat ještě chvíli potom co kontrolka zhasne.
dela mi to taky, kdyz startuju jak zhasne hzaveni tak dve tri otacky nez to chytne, ale jak pockam chvilku po zhasnuti kontrolky cvakne mi neco pod volantem a startuje na drc asi nejaky relatko..
No mě to právě má snahu jakoby chytnout na drc,ale něco tomu schází a nechytne...až napodruhé,ale když nechám"přežhavit"tak to chytne,mě to netočí několikrát dokola Co s tím?A startovací dávka se zvedá když to nestartuje za tepla ne??Za studena to taky pomůže??