Co rikate na tuhle skladacku??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ty ses setkal ze kdyz auto dostane ranu na predek tak se posune potrubi a vyfuk??ja pravda ze je trochu vystrcenej ale zreba to pojede normalne a nebude to stocene o 150 tisic km tak to cena za kterou to koupis nemusi byt spatna ja jsem za tu moju dal 150 000 ze startu jak tam byl jako ze jo ale vedelo se ze bude muset jit novy no ten motor jsem vychytal postupne se vsim vsudy od tubrba az po prevodovku nove vse a stalo to zhruba tech 70 bez laku
pokud je rovná střecha, tak tam může bejt jen třeba špatně přidělané světlo...a rána tak velká být nemusela
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
-
- Přispěvovatel
přesně!a vo tom to je.misoVW píše:netreba pozerat jak bolo auto burane, ale jak je spravene.
a ta fabie je pěkná mrd.ka
dle mého názoru se ten kdo koukne pod kapotu bude pěkně divit-nosníky budou jak výhybky do pekla,stěna popraskaná-když vidím takhle narychlo polepené na prodej ve stylu-po bouračce je všechno vyměněné-stačí jen nalakovat(dám ti desítku slevu na lak) a už na fotce jse vidět,že je světlo o 2 cm jinde než má být-tímpádem i stěna atd.-je mi na blití.