Přizbusobení klíče
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Přizbusobení klíče
Vim ze je to dost caste tema ale bohuzel sem presny postup nenasel.
Zdravim vas mam problem potrebuju na O1 přizbusobit klič ale nejak na to nemuzu prijit ani podle VISu poradite mi nekdo presny postup dekuju.
Zajimalo by me kde presne ve Vagu se prizpusobuje klic a jaky PIN ze stitku je ten spravny? Dekuji moc
Zdravim vas mam problem potrebuju na O1 přizbusobit klič ale nejak na to nemuzu prijit ani podle VISu poradite mi nekdo presny postup dekuju.
Zajimalo by me kde presne ve Vagu se prizpusobuje klic a jaky PIN ze stitku je ten spravny? Dekuji moc
Pokud děláš všechno podle Visu správně tak může být chyba jinde.Třeba volné kontakty na čtecí cívce.Je to dost častá závada.Proč přizpůsobuješ klíč?Bliká ti kontrolka anebo je novej?
CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro

Yamaha R1 110Kw

-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
V tom stiracim poli najdu PIN immolibizeru? K cemu je ten druhy PIN kod, v mem pripade 5-mistny na privesku nahradniho klice?zx6ninja píše:ve VISu je to popsáno naprosto přesně.. pokud ti VIS neporadí tak už nikdo! PIN je pod černým polem, musí se setřít jak stíraci los..
Naposledy upravil(a) Miki40 dne 04 dub 2010, 13:08, celkem upraveno 1 x.
Co říká diagnostika?(chyby)kamecz píše:Chyba nevim v cem byla ale uz to umim nastavitale ten kod v tom klici mi nezustane dlouho. Kdyz mi PIN prijme a zhasne kontrolka imobilizeru tak po druhem nastartovani mi uz zase blika imobilizer. nevite proč? dekuju. JJ PIN je 4 mistnej a pridas pred to nulu.
CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Yamaha R1 110Kw

Yamaha R1 110Kw

podívej se na ty kontakty na snímací cívce.kamecz píše:No dal sem login zadal PIN a prijalo ho to zhasla kontrolka ale vic to neudelalo. A kde najdu ten pocet klicu? No v pameti je ze je signal slabi nebo vadny cip v klici.
CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Yamaha R1 110Kw

Yamaha R1 110Kw