Prodám Renault Megane Classic 97 najeto 88000

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
o.neill
Nováček
Odpovědi: 0

Prodám Renault Megane Classic 97 najeto 88000

Příspěvek od o.neill »

Zdravím, prodám svýho Megana z důvodu koupě kombíkový verze

motor to má 1,6 benzín - 66kw, výbava RT - což byla v tý době nejvyšší základ - má to palubní pc, originálně stahování předních okýnek, před půl rokem jsem domontoval i stahování zadních.. je tam vyhřívání zadního skla a zrcátek, zrcátka v elektrice, před rokem měněny zadní tlumiče, o prázdninách čepy řízení + 3 ložiska co odešly - obě přední a pravý zadní, levý je ok, teď jsem nechal vyměnit i přední tlumiče s prožinama.

prováděl jsem opravu nátěru podvozku a lemů, jelikož začal kvést, ale celekm se to povedlo, takže podvozek je teď ok

jsou tam nový přední zimní gumy (jeté jednu zimu) zadní jsou tak na 50%

opravdu poctivejch necelejch 88000 přede mnou to měl otec a ten byl první majitel, já jsem druhej a auto je od začátku v naší rodině.

auto je až na vyjmenované a opravené závady bez problémů, s motorem nebyl nikdy žádnej problém a závady v elektrice (krom občas spálený žárovičky v podsvětlení palubovky a tlačítek) nebyly

cenu bych si představoval tak 33000 kč

fotky dodám... v případě dotazů pište, co vás zajímá

jen podotknu že jsem měnil budíky z ph2 - palubní počítač to mělo i předtím a má stále, jen jsem v tom novějším chtěl mít ph1 budíky.

Tel: 777564592
e-mail: jjj.urban@seznam.cz

možno po domluvě nechat i origo rádio s displejem a ovládáním pod volant, které jsem vymontoval ze sváho new kombíka

aktuální fotky auta:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek