Ahoj,
kde najdu hlavni spinaci rele, ktere sepne obvody (cerpadlo v nadrzi, hlavni elektroniku...) po zapnuti klicku?
Auto mi toci, ale cerpadlo nejde, klakson netroubi, svetla nejdou, blikace nejdou.... vypada to na hlavni rele, bude asi nekde v pojiskove skrini v motorovem prostoru, ale po rozebrani jsem tam rele nenasel, snad jen jestli neni napajene na desce plosneho spoje, pod pojistkami, tam jsem se nedpostal,
diky
307 Hdi, hlavni rele?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
307 Hdi, hlavni rele?
Golf TDi PD 74kW, 03.
Re: 307 Hdi, hlavni rele?
Urcite tam mas datove packy COM2000 , ktore maju byt funkcne aj bez klucika ..... ak nejdu tak len BSI ...pripadne poistky v okoli bsi ,pripadne ciste teoreticky ... konektor privod napajanie . Viac len cez diag .
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP
jj ten ECO modus uy jsem pochopil dle manualu:)
moc dekuji, dnes jsem to mel na diagnostice a Imobilizer je v pohode, ale ridici jednotku to nenacetlo, neni napajena, proste tam neco nesepne ten hlavni proud
> pres rele ktere ovlada spinaci skrinka,
> Zas jsem premeril vsechny pojistky, ocistil kontakty a nic.
>
> zkusim dnes peomerit, zda mi jde od spinacky proud kam ma, snad to dle schamatu vse dobre promerim a pak snad jen ten BM modul, na ktery asi mohla voda a polistky a kontakty byly silne zoxidovane.
moc dekuji, dnes jsem to mel na diagnostice a Imobilizer je v pohode, ale ridici jednotku to nenacetlo, neni napajena, proste tam neco nesepne ten hlavni proud
> pres rele ktere ovlada spinaci skrinka,
> Zas jsem premeril vsechny pojistky, ocistil kontakty a nic.
>
> zkusim dnes peomerit, zda mi jde od spinacky proud kam ma, snad to dle schamatu vse dobre promerim a pak snad jen ten BM modul, na ktery asi mohla voda a polistky a kontakty byly silne zoxidovane.
Golf TDi PD 74kW, 03.