Ibiza TSDI nejede

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
baťa6K
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Ibiza TSDI nejede

Příspěvek od baťa6K »

Inspiroval jsem se od Brouka-T5 a na sdi AQM jsem dal obtokové turbo z AGR, mam to zatim bez IC a v motoru už byli vstřiky z AGR. Zatim ještě nemam přepojený čidlo teploty nasávanýho vzduchu, ale nemyslim si že by to mělo mít tak velký vliv. Prostě turbo tlačí a je slyšet, ale auto jede furt stejně jako sdi :(
stevocz
Aktivista

Příspěvek od stevocz »

meral si uz kolko ti tlaci?
Smoke
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoke »

čidlo teploty? není v tom i snímač tlaku? to bude ten problém.
co píše VAG?
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu

Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Ibiza TSDI nejede

Příspěvek od reesha »

baťa6K píše:Inspiroval jsem se od Brouka-T5 a na sdi AQM jsem dal obtokové turbo z AGR, mam to zatim bez IC a v motoru už byli vstřiky z AGR. Zatim ještě nemam přepojený čidlo teploty nasávanýho vzduchu, ale nemyslim si že by to mělo mít tak velký vliv. Prostě turbo tlačí a je slyšet, ale auto jede furt stejně jako sdi :(
Pokud jsi nic nedělal s řídící jednotkou, tak se není čemu divit. Pokud nedodáš palivo, je ti větší množství vzduchu k ničemu.
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
baťa6K
Sběrač informací

Příspěvek od baťa6K »

čidlo teploty jsem zapojil a už je to znát docela o hodně, ještě to bude chtít víc nafty, asi čerpadlo z tdi aby to mělo vetší tlak, protože vstřiky z agr jsou mi teď skoro k ničemu. Nebo se dá vstřikovací tlak nějak mechanicky zvednout??
G3 tdi-gti
Přispěvovatel

Příspěvek od G3 tdi-gti »

baťa6K píše:čidlo teploty jsem zapojil a už je to znát docela o hodně, ještě to bude chtít víc nafty, asi čerpadlo z tdi aby to mělo vetší tlak, protože vstřiky z agr jsou mi teď skoro k ničemu. Nebo se dá vstřikovací tlak nějak mechanicky zvednout??
Vetsim tlakem cerpalda si moc nepomuzes,potrebujes zvetsit davku paliva.
But softwerove nebo pres nejakej oblbovak-odpor
VW LEGO TECHNIC EVOLUTION

G3 TDI GT... :-)

G3 TDI GTI ... :-))
baťa6K
Sběrač informací

Příspěvek od baťa6K »

Zajímalo by mě jestli je teda rozdíl v Sdi a Tdi čerpadle, asi zřejmě jo když kamoš ma v sdi čerpadlo tdi a hulí mu to furt jak hovado, tudíž mě by mělo stačit vyměnit to čerpadlo jestli se nepletu
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

baťa6K píše:Zajímalo by mě jestli je teda rozdíl v Sdi a Tdi čerpadle, asi zřejmě jo když kamoš ma v sdi čerpadlo tdi a hulí mu to furt jak hovado, tudíž mě by mělo stačit vyměnit to čerpadlo jestli se nepletu
Ma SDI jiný čerpadlo, dava mín nafty, TDI dava víc.
Brouk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brouk »

Zdeněk M píše:
baťa6K píše:Zajímalo by mě jestli je teda rozdíl v Sdi a Tdi čerpadle, asi zřejmě jo když kamoš ma v sdi čerpadlo tdi a hulí mu to furt jak hovado, tudíž mě by mělo stačit vyměnit to čerpadlo jestli se nepletu
Ma SDI jiný čerpadlo, dava mín nafty, TDI dava víc.
ano 100% po vymene cerpadla a jeste mam ostrou vacku to konecne zacalo litat :-))) obtok 143k 328Nm 1.0 bar a dnes jsem namontoval VNT turbo 1.5 tlak no a pecka ! :-))) za 14 dni 12mm hlava , ja nevim kde ma konec to SDI :-)) 2 roky s turbem ,
15.5. budu v J . Hradci na letisti na srazu kdo to chce videt v T-SDI v akci , pak mozna i jinde , mimon jsem nestihl az v lete .
Brouk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Ibiza TSDI nejede

Příspěvek od Brouk »

baťa6K píše:Inspiroval jsem se od Brouka-T5 a na sdi AQM jsem dal obtokové turbo z AGR, mam to zatim bez IC a v motoru už byli vstřiky z AGR. Zatim ještě nemam přepojený čidlo teploty nasávanýho vzduchu, ale nemyslim si že by to mělo mít tak velký vliv. Prostě turbo tlačí a je slyšet, ale auto jede furt stejně jako sdi :(
jaky mas tlak turba ? namontuj budik a pridat naftu ale opatrne s tim , jestli mas orig spojku ani nemusis prendavat cerpadlo ! i s tim po uprave bude spojka klouzat jak to prezenes ,mam z prevodovku spojku z fabie 74PD a pritlacak z VR6 to uz jsem daval s SDI cerpadlem uz neudrzela !
baťa6K
Sběrač informací

Příspěvek od baťa6K »

Brouk-T5: Musim sehnat ten budík, už mam i vršek čerpadla z tdi a furt tak jako nic extra, spojka zatim drží uplně bez problému. Jde ještě nějak přidat na čerpadle?? Mam z toho ekodiesel, nezakouří to ani ve 4000ot :D
Brouk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brouk »

a hele ze SDI motor chodi 7 misto a pokazde jsem blbe odstartoval , priste to bude excelent ! nic nejde na poprve ze ;-)

druhej lepsi cas jsem dal moc brzo 2ku a nez to zatahlo .........
diesel :

http://www.tuningclubbreclav.cz/sprint_ ... rintu.html

a jedno video s benzinem

http://www.youtube.com/watch?v=gwUY2YR-QBE

brouk
Tmoon
Nováček

T-sdi

Příspěvek od Tmoon »

baťa6K- Ahoj chtel jsem se zeptat jestli, kdyz jsi dal to turbo, jestli jsi menil prevodovku nebo jsi nechal tu puvodni sdi ja mam fabku SDI ASY .Děkuju za odpoveď
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“