Špatné starty za studena

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ZbyněkD
Nováček
Odpovědi: 0

Špatné starty za studena

Příspěvek od ZbyněkD »

Zdravim vsechny, mam octavku 1.9 TDI 81 KW r.v.99, uz dlouho mam problem se studenymi starty. Nezna nekdo nake dobre borce v Praze a okoli ktery to dokazou vyresit.
dimec

Příspěvek od dimec »

No ja jsem to uz vyresil.Vymenil jsem pal.filtr pak jsem vymenil zhavicky za Bosch duraterm a Vagem prodlouzil delku zhaveni.A ted mi to startuje rano jako nikdy predtim.Bylo zajimave ze jsem mel v aute zhavicky Beru normalne zhavily ale ty Bosch byla zmena okamzite. ;)
Radim205D
Přispěvovatel

Příspěvek od Radim205D »

dimec píše:No ja jsem to uz vyresil.Vymenil jsem pal.filtr pak jsem vymenil zhavicky za Bosch duraterm a Vagem prodlouzil delku zhaveni.A ted mi to startuje rano jako nikdy predtim.Bylo zajimave ze jsem mel v aute zhavicky Beru normalne zhavily ale ty Bosch byla zmena okamzite. ;)
Ja myslim ze to zlepseni bylo spise tim vybornym mechanikem co ti ty tvy zhavicky montoval !!! (rofl) (rofl)
E91 N52B30 :)
dimec

Příspěvek od dimec »

Radim205D píše:
dimec píše:No ja jsem to uz vyresil.Vymenil jsem pal.filtr pak jsem vymenil zhavicky za Bosch duraterm a Vagem prodlouzil delku zhaveni.A ted mi to startuje rano jako nikdy predtim.Bylo zajimave ze jsem mel v aute zhavicky Beru normalne zhavily ale ty Bosch byla zmena okamzite. ;)
Ja myslim ze to zlepseni bylo spise tim vybornym mechanikem co ti ty tvy zhavicky montoval !!! (rofl) (rofl)
No vsak ddddiiiiikkkk.No dobra 2 ty a 2 ja. (rofl)
Radim205D
Přispěvovatel

Příspěvek od Radim205D »

No joo, kdyz ja se u te druhe unavil a musel se jit napit neceho dobreho.. (noteeth)
E91 N52B30 :)
Vraťa
Přispěvovatel

Příspěvek od Vraťa »

Jesli se můžu zeptat, jak se dá prodloužit vagem delka žhavení? :? díky
dimec

Příspěvek od dimec »

Vraťa píše:Jesli se můžu zeptat, jak se dá prodloužit vagem delka žhavení? :? díky
01 login 12233,adaptace10,kanal 12,puvodni cislo 32768 snizovat ukazuje se tam teplota a delka zhaveni v sek.Zmenit zmensenim cisla treba o 100.Ukoncit¨,vypnout zapalovani zapnout znova tam najet a podivat se na zmenu o kolik se to zvedlo.Oni totiz ve fabrice nastavuji delku na co mozna nejkratsi dobu a kdyz je takove blbe pocasi jako ted ze moc nemrzne tak to zhavi malo a pritom by to chtelo prizhavit.Staci si vytahnout zhavicku a mrknout jak to zhavi a taky ta zhavicka nezhavi na 100% okamzite.Jo u tech Bosch Duraterm garantuji nazhaveni v kratsim case.
cutik
Přispěvovatel

Příspěvek od cutik »

kde tankujes,me se stalo ze sem natankoval u ,,,Robin Oil" a rano mi Tdi malem nechytlo...Ted tankuju porad u Schel dolejvam Tda a luxus...
ZbyněkD
Nováček

Příspěvek od ZbyněkD »

Chlapy neznate někoho kdo mi skusí zvednout delku žhavení a nastavit davku startovacího paliva. Už jsem skusil všecky zakladní věci a starty nic moc. Ale žhaví to až pod +5. Pomozte at přestanu dělat ostudu tdi. dík
dimec

Příspěvek od dimec »

ZbyněkD píše:Chlapy neznate někoho kdo mi skusí zvednout delku žhavení a nastavit davku startovacího paliva. Už jsem skusil všecky zakladní věci a starty nic moc. Ale žhaví to až pod +5. Pomozte at přestanu dělat ostudu tdi. dík
delku ti nastavim.ale nevim odku jsi ja z Ceskeho Tesina
dimec

Příspěvek od dimec »

dimec píše:
ZbyněkD píše:Chlapy neznate někoho kdo mi skusí zvednout delku žhavení a nastavit davku startovacího paliva. Už jsem skusil všecky zakladní věci a starty nic moc. Ale žhaví to až pod +5. Pomozte at přestanu dělat ostudu tdi. dík
delku ti nastavim.ale nevim odku jsi ja z Ceskeho Tesina
tel,608020164
dimec

Příspěvek od dimec »

cutik píše:kde tankujes,me se stalo ze sem natankoval u ,,,Robin Oil" a rano mi Tdi malem nechytlo...Ted tankuju porad u Schel dolejvam Tda a luxus...
ja leju jen shell aby mi motor lepe sel :D
ZbyněkD
Nováček

Příspěvek od ZbyněkD »

Dík za ochotu, ale musím sehnat někoho v Praze a okolí. Co se mi koukne i na okolí kdyby to tím nebylo.
Vraťa
Přispěvovatel

Příspěvek od Vraťa »

To: dimec

Díky moc.
Batistuta
Aktivista

Příspěvek od Batistuta »

Bosch Duraterm jsou very good.
FABIA 1,6tdi - soft dieselpower