šílené vibrace

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
otas
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

šílené vibrace

Příspěvek od otas »

Mám další problém.Jedu tak po dálnici (Golf 3 1,9tdi r.v.95) okolo 110km/h a najednou takové šílené vibrace,tak tak jsem udržel volant aneskončil v příkopě.Myslel jsem,povolené kolo,ale vše v pořádku.Normálně jsem se zase rozjel a nic.Doma na zvedáku jsem taky nic nezjistil.čepy se zdají dobré.Nemáte někdo podobnou zkušenost co by to mohlo dělat?Hrozím se kdy to udělá zase.
BATMAN
Přispěvovatel

Příspěvek od BATMAN »

V tomhle pripade bych dlouho neotalel a zajel hned do servisu. Pac nez se tady doberes 100% odpovedi muzes treba zitra skoncit nekde na strese. Ono staci kdyz se to stane v 70-80ce nemusi to byt 110....
Děděk
Přispěvovatel

Příspěvek od Děděk »

Možná bych to tipnul na homokineťák,bacha na to :?
SHARAN AUY 2002
Lumír
Přispěvovatel

Příspěvek od Lumír »

Taky bych řekl že je to některý z vnitřních homokyneťáků. ještě zkus jak to začne dělat jestli to haže pod plynem tak je to kloub a když ubereš tak by to mělo přestat.
Lotus
Nováček

Příspěvek od Lotus »

No mě se po.. diferák a to bylo křupání a mlácení , stěží jsem to zastavil.
Venousz
Přispěvovatel

Příspěvek od Venousz »

Určitě zkontroluj homokineťáky a utažení všech šroubů na poloosách. Mě se jednou normálně vyšroubovaly všechny šrouby, poloosa vycestovala z převodovky ven a udělala bác - v převodovce díra jak do p.dele a samo výměna. Naštěstí to bylo při vjíždění na polňačku, nedokážu si představit co by to udělalo ve 130ti na dálnici. To už bych tu asi nebyl. Takže takovouhle věc nepodceňovat.
otas
Přispěvovatel

Příspěvek od otas »

byl to homokineťák ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“