okamzita spotreba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
okamzita spotreba
chcem sa borcov spytat, ci sa da na palubnom PC motoru AFN 1998 "prirobit" alebo spojazdnit ukazovatel okamzitej spotreby .diky
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Nevím k čemu to potřebuješ?Důležitá je průměrná.Okamžitá je k prdu,lítá to od nuly k 30L,tak nevím jak s toho může být někdo chytrej.U starého palubáku MFA není okamžitá a těžko by se předělával soft v budíkách,aby to šlo.Nový MFA /od 2000/už to mají. 

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
aby som tistil pri akej rychlosti mi to najmenej zeresharik4x4 píše:Nevím k čemu to potřebuješ?Důležitá je průměrná.Okamžitá je k prdu,lítá to od nuly k 30L,tak nevím jak s toho může být někdo chytrej.U starého palubáku MFA není okamžitá a těžko by se předělával soft v budíkách,aby to šlo.Nový MFA /od 2000/už to mají.

-
- Přispěvovatel
Já mám taky AFN 97 a okmažitou spotřebu tam mám. Je to origo původní, tak nevím.sharik4x4 píše:Nevím k čemu to potřebuješ?Důležitá je průměrná.Okamžitá je k prdu,lítá to od nuly k 30L,tak nevím jak s toho může být někdo chytrej.U starého palubáku MFA není okamžitá a těžko by se předělával soft v budíkách,aby to šlo.Nový MFA /od 2000/už to mají.
Passat B5 81kW, AFN, automat 01M
Audi A3 81 kW, AHF, automat 01M
passat variant 2.0 tdi 103kw, CBAB, DSG
Spotřeba VOLKSWAGEN PASSAT VARIANT 2.0 TDI 103 kW / 140 HP[/url]

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem to na starém VW neviděl.Jestli se nepleteš.Okamžitá se při zastavení přepíná do motohodin-L/h.Starý MFA vše průměrovalo a neukazovalo okamžitou spotřebu.Hlavně je to docala nepřesné-nikdy jsem se nesetkal,aby to origo ukazovalo přesně.Musí se to dolaďovat softem. 

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Nejmíň to žere, když to stojí v garáži.To mám vyzkoušený na 100%.netopier píše:aby som tistil pri akej rychlosti mi to najmenej zeresharik4x4 píše:Nevím k čemu to potřebuješ?Důležitá je průměrná.Okamžitá je k prdu,lítá to od nuly k 30L,tak nevím jak s toho může být někdo chytrej.U starého palubáku MFA není okamžitá a těžko by se předělával soft v budíkách,aby to šlo.Nový MFA /od 2000/už to mají.no a este to zistujem pre zaujimavost

- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Ok zbehnem do TESCA kupit daku garaz a budem chodit s nousharik4x4 píše:Nejmíň to žere, když to stojí v garáži.To mám vyzkoušený na 100%.netopier píše:aby som tistil pri akej rychlosti mi to najmenej zeresharik4x4 píše:Nevím k čemu to potřebuješ?Důležitá je průměrná.Okamžitá je k prdu,lítá to od nuly k 30L,tak nevím jak s toho může být někdo chytrej.U starého palubáku MFA není okamžitá a těžko by se předělával soft v budíkách,aby to šlo.Nový MFA /od 2000/už to mají.no a este to zistujem pre zaujimavost

netopier píše:Ok zbehnem do TESCA kupit daku garaz a budem chodit s nousharik4x4 píše:Nejmíň to žere, když to stojí v garáži.To mám vyzkoušený na 100%.netopier píše: aby som tistil pri akej rychlosti mi to najmenej zereno a este to zistujem pre zaujimavost
Ja garaz nemam, tak neviem ako je to so spotrebou tam, ale podla mojich skusenosti - mne najmenej zerie, ked idem rychlo dole prudkym kopcom a dam dole nohu z plynu

-
- Přispěvovatel
Určitě se nepletu, mám pašíka 97, dovoz Rakousko, podle kódů verze pro diplomatické služby-jestli to má vliv nevím. Mám ji v obou pamětích.sharik4x4 píše:No já jsem to na starém VW neviděl.Jestli se nepleteš.Okamžitá se při zastavení přepíná do motohodin-L/h.Starý MFA vše průměrovalo a neukazovalo okamžitou spotřebu.Hlavně je to docala nepřesné-nikdy jsem se nesetkal,aby to origo ukazovalo přesně.Musí se to dolaďovat softem.
Passat B5 81kW, AFN, automat 01M
Spotřeba VOLKSWAGEN PASSAT VARIANT 2.0 TDI 103 kW / 140 HP[/url]

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Sakra chlapy kdyby jste chvilku přemýšlely,tak když chceš zjistit okamžitou spotřebu na starým MFA,tak zapni tempomat v rychlosti která se ti zdá ideální a vynuluj MFA a skočí tam okamžitá spotřeba.Z kopce se zařazeným kvaltem je spotřeba 0.Takže když se odstěhuješ do Alp ,tak do práce pojedeš zadarmo.
.Horší to bude nazpátek.