čip od Cimbu z 77 na 114 kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
čip od Cimbu z 77 na 114 kW
Koukejte na to !!! A neměnili ani trysky, jak to teda dokázali bez výměny trysek ??!!
http://www.auto.cz/testy/nova-skoda-oct ... 14-kw.html
- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Re: čip od Cimbu z 77 na 114 kW
Nezdá se mi to. Ztráty 50hp? Nějak moc ne?ota1980 píše:Koukejte na to !!! A neměnili ani trysky, jak to teda dokázali bez výměny trysek ??!!

Jinak ty hodnoty samozřejmě možné jsou.
Později sem hodím graf od nás

Naposledy upravil(a) reesha dne 04 pro 2006, 18:23, celkem upraveno 3 x.
Straty 50 koní sú viac než podozrivé. Takže aj skutočný výkon bude primerane menší, než deklarovaný, presne o ten rozdiel v stratách (rozdiel medzi reálom a tými 50HP, takže nejakých 25HP). Zaujímavé je aj to, že povedia si že to bude mať 114kW a 311Nm, a naozaj sa PRESNE trafia! Ako to asi vedia... to sú kúzelníci.. tam sa treba učiť.

- reesha
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tady je Octavia2 77kW (není 4motion) - výkon hp na motoru porovnání serie versus chip

======================================
A teď nějaké porovnání výkonu na motoru a výkonu na kolech. Jak si můžete povšimnout, max. ztráty jsou okolo 18hp/13kW. Není to 4motion, ale pochybuji, že 4motion má ztráty 50hp
Sériovka:
-----------

Chip:
-----------

A teď nějaké porovnání výkonu na motoru a výkonu na kolech. Jak si můžete povšimnout, max. ztráty jsou okolo 18hp/13kW. Není to 4motion, ale pochybuji, že 4motion má ztráty 50hp

Sériovka:
-----------

Chip:
-----------

No mi Reesha říkal že bude 150 a bylo 151 PS. To víš, někteří lidi to umíAlex píše:Straty 50 koní sú viac než podozrivé. Takže aj skutočný výkon bude primerane menší, než deklarovaný, presne o ten rozdiel v stratách (rozdiel medzi reálom a tými 50HP, takže nejakých 25HP). Zaujímavé je aj to, že povedia si že to bude mať 114kW a 311Nm, a naozaj sa PRESNE trafia! Ako to asi vedia... to sú kúzelníci.. tam sa treba učiť.![]()

VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
no jo,ty máš ale výměnu trysek, otázka šlo by to na těch 151 i bez nich ?TDIPOWER píše:No mi Reesha říkal že bude 150 a bylo 151 PS. To víš, někteří lidi to umíAlex píše:Straty 50 koní sú viac než podozrivé. Takže aj skutočný výkon bude primerane menší, než deklarovaný, presne o ten rozdiel v stratách (rozdiel medzi reálom a tými 50HP, takže nejakých 25HP). Zaujímavé je aj to, že povedia si že to bude mať 114kW a 311Nm, a naozaj sa PRESNE trafia! Ako to asi vedia... to sú kúzelníci.. tam sa treba učiť.![]()
Reagoval jsem na jiný příspěvekota1980 píše:no jo,ty máš ale výměnu trysek, otázka šlo by to na těch 151 i bez nich ?TDIPOWER píše:No mi Reesha říkal že bude 150 a bylo 151 PS. To víš, někteří lidi to umíAlex píše:Straty 50 koní sú viac než podozrivé. Takže aj skutočný výkon bude primerane menší, než deklarovaný, presne o ten rozdiel v stratách (rozdiel medzi reálom a tými 50HP, takže nejakých 25HP). Zaujímavé je aj to, že povedia si že to bude mať 114kW a 311Nm, a naozaj sa PRESNE trafia! Ako to asi vedia... to sú kúzelníci.. tam sa treba učiť.![]()

No šlo, co by ne. I bez turba. Ale na jak dlouho

Však tu někdo má 145koní s 520kama (rotační čerpadlo)
Ale asi ti to tu nikdo nedoporučí. Co, Reesho?
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
- chucky
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
ale ty máš obyč nebo PD?TDIPOWER píše:Reagoval jsem na jiný příspěvekota1980 píše:no jo,ty máš ale výměnu trysek, otázka šlo by to na těch 151 i bez nich ?TDIPOWER píše: No mi Reesha říkal že bude 150 a bylo 151 PS. To víš, někteří lidi to umí![]()
No šlo, co by ne. I bez turba. Ale na jak dlouho![]()
Však tu někdo má 145koní s 520kama (rotační čerpadlo)
Ale asi ti to tu nikdo nedoporučí. Co, Reesho?
vw passat tdi pd 180ps/420nm