origo xenony OI r.03 pravý zhasíná
Moderátoři: šulda, Moderátoři
origo xenony OI r.03 pravý zhasíná
ahoj,nemá někdo tuchy čím by to mohlo být, někdy jedu hodku,dvě a vše v pohodě,někdy třeba jen pár min a přijedu a koukám že pravej (z pohledu řidiče) je zhaslej, výbojky dávány před pár měsíci nové orig.philips ani jeden nemá nádech do růžova apod. může to být trafem? nebo i vyýbojkou ? díky
tohle presne mi delal sharan. odesli dve jednotky (co jsou vzadu na svetle) porad jsem laboroval a nakonec to byla spatna vybojka. ted jsem koupil cinu za 400,- ks a je svatej pokoj.
prohod ty vybojky a uvidis jestli to bude delat i druhe svetlo
jinak tady pomerne zajive cteni o xenonech, sice na SAG, ale dost veci by mohlo byt stejne
http://www.atsys.cz/images/Galaxy/xenony-zavady.pdf
prohod ty vybojky a uvidis jestli to bude delat i druhe svetlo
jinak tady pomerne zajive cteni o xenonech, sice na SAG, ale dost veci by mohlo byt stejne
http://www.atsys.cz/images/Galaxy/xenony-zavady.pdf
nechce se mi to rozdělávat ale asi mi nic jinýho nezbyde abych zjistil cim to je, je divny ze treba tejden jezdim a nic a pak proste zhasne... zkontrolovano nevypada to ze by do nich nekde slo vlhko,,, jeste otazka, jsou oba ty balasty co sou na svetlech pridelany stejny? sem nekde cetl ze jeden je ridici v cem je to jiny a je to ten pravej nebo levej ? díky
- mistrkutil
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
no snad jo já tam napřed koupil origo- v jedné krabičce PHILIPS, v druhé OSRAM, což o to ale barvou světla to svítilo jak halogen s čočkou což mě celkem sra.. tak sem je prodal a koupil ty NO NAME a spokojenost! nevím čím to že tam ty takovej hnus, třeba sem neměl tu výdrž aby se to srovnalo
na barvu xenonu

OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.