čerpadlo SDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
čerpadlo SDI
zdar chlapi mám octavii sdi a při nízkých otáčkách to pocukává myslím že asi čerpadlo nevíte někdo jestli tam můžu dát z tdi? aby to třeba nekouřilo nebo nějak nezlobio díky
Re: čerpadlo SDI
s TDI to bude hulit a žrat vyskoušenomark píše:zdar chlapi mám octavii sdi a při nízkých otáčkách to pocukává myslím že asi čerpadlo nevíte někdo jestli tam můžu dát z tdi? aby to třeba nekouřilo nebo nějak nezlobio díky

-
- Aktivista
Re: čerpadlo SDI
mark píše:zdar chlapi mám octavii sdi a při nízkých otáčkách to pocukává myslím že asi čerpadlo nevíte někdo jestli tam můžu dát z tdi? aby to třeba nekouřilo nebo nějak nezlobio díky
prohlídni kabeláž konektory, piny, postříkej sprejem na kontakty, mrkni do čerpadla vagem zda jsou hodnoty v reálu, dávky, teploty, co počátek vstřik nebo poblázněné rozvody, co bubliny do čerpadla,
já měl kdysi něco podobného v rozvodový řemen vlál až jsem se divil že se to nepotkalo, po nastavení rozvodů a počátku vstřiku cukání zmizlo
taky si vzpomínám že se nešlo rozjed a cukalo ale motor hulil bíle a byla zas klapka KO stačilo jen odpojit miloš
-
- Aktivista
mark píše:už to dělá rok a praská mi furt vlnovec na výfuku na vagu jsem to měl vypadá to vše dobře rozvody jsem měnil a je to pořád stejný .dělá to jen kolem 1200-1500 ot to že to bude hulit sem si myslel taky tak seženu to čerpadlo z sdi díky
rozvody jsi dělal se sraženým kolem na vačce