hdi vs tdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
hdi vs tdi
mame v plane kupovat auto len ja som za tdi a kazdy ma odhovara ze najlepsie motori su hdi ale to sa my neak nezda.ake mate skusenosti?
TDi jasna volba
HDi jak pise kolega po 150 000km problemy,taky jsem to resil po Vanocich,rozhodoval jsem se mezi 406 peugeotem proti vw passatu.Vyhral Passat a muzu rict ze jsem udelal dobre - maximum spokojenosti. 

vw passat b5,5 1,9tdi 96kw
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
- Brouk
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
HDI : klesne baterka o 1 volt nemas sanci nastartovat ( vsechny modely ale zase vse ostatni funguje
)) ) , dal nema cenu psat ale je to lepsi nez Renault ! Nic nepasuje z modelu na model . dopoledne montojout jednu vec odpoledne uz to na predchozi nepasuje
Zase je dobre ze to lidi kupujou je hodne co opravovat

Zase je dobre ze to lidi kupujou je hodne co opravovat

-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
ja mam HDI RHY a mam RJ BOSCH...kazdy ta bude nahovarat na to co ma doma..kedze toto je forum orientovanie viac na koncern vw tak hadaj co ti budu navrhovat 
HDI v mrazoch nechyta? -20°C na brnk, baterka stara 5rokov a este som ju nedobijal a prevazne chodim kratke trasy do 15km...znamy ma 2.2HDi a vsetky 4 zhavice v prdeli a pri -22 este nastartoval, potom uz nie...mam v okoli plno znamych co maju HDi a su problemy len s FAPom
EDIT: k TDI: kamarat ma octavku rv2001 tusim a to je nieco strasne, v mrazoch to hrkoce(dost dlho toci) este horsie jak cez leto a odhlucnenie motora v kabine nic moc...no a ceresnicka ze ma spotrebu 3,8l/100(podla PP a s tazkou nohou
, raz mi to pozical a spotreba bola 6,8 ) ale to je uz OT

HDI v mrazoch nechyta? -20°C na brnk, baterka stara 5rokov a este som ju nedobijal a prevazne chodim kratke trasy do 15km...znamy ma 2.2HDi a vsetky 4 zhavice v prdeli a pri -22 este nastartoval, potom uz nie...mam v okoli plno znamych co maju HDi a su problemy len s FAPom
EDIT: k TDI: kamarat ma octavku rv2001 tusim a to je nieco strasne, v mrazoch to hrkoce(dost dlho toci) este horsie jak cez leto a odhlucnenie motora v kabine nic moc...no a ceresnicka ze ma spotrebu 3,8l/100(podla PP a s tazkou nohou

Každý si chválí svoje. Mě je to i jedno.
Ale po zkušenostech s firemní 306HDI a Berlingama HDI co jedna firma kupoval ajako funglovky a po dalších zkušenostech s Frantíky, mi toto domů nesmí ani zadramo... (teď třeba nemůžu na toho debilního 306 sehnat saharu (je tam nečekaně nějaký atyp co montovali jen v úterý kolem oběda asi) , přitom vrtulí na Oktávku se všude válí mraky), co chvílí s ena tom rožne check - problém s pedálem plynu, ani autorizák neví co s tím.. a podobně. kromě toho jak řekl známý mechanik, to není auto, to je taký hrkač
- a to má najeto 120tkm - první majitel.
Proti tomu je moje Felda Pick-UP 1,9D s najetýma 400tkm hotová vládní limuzína
Ale po zkušenostech s firemní 306HDI a Berlingama HDI co jedna firma kupoval ajako funglovky a po dalších zkušenostech s Frantíky, mi toto domů nesmí ani zadramo... (teď třeba nemůžu na toho debilního 306 sehnat saharu (je tam nečekaně nějaký atyp co montovali jen v úterý kolem oběda asi) , přitom vrtulí na Oktávku se všude válí mraky), co chvílí s ena tom rožne check - problém s pedálem plynu, ani autorizák neví co s tím.. a podobně. kromě toho jak řekl známý mechanik, to není auto, to je taký hrkač

- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
s tym pedalom plynu viem pomoct...bude to zniet ako haluz ale odstrihni kabel co ide do vahy vzduchu ako kostra a vahu ukostri zvlast na dorobeny kabel..Vici píše:Každý si chválí svoje. Mě je to i jedno.
Ale po zkušenostech s firemní 306HDI a Berlingama HDI co jedna firma kupoval ajako funglovky a po dalších zkušenostech s Frantíky, mi toto domů nesmí ani zadramo... (teď třeba nemůžu na toho debilního 306 sehnat saharu (je tam nečekaně nějaký atyp co montovali jen v úterý kolem oběda asi) , přitom vrtulí na Oktávku se všude válí mraky), co chvílí s ena tom rožne check - problém s pedálem plynu, ani autorizák neví co s tím.. a podobně. kromě toho jak řekl známý mechanik, to není auto, to je taký hrkač- a to má najeto 120tkm - první majitel.
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
- mistrkutil
- Přispěvovatel